Szia!
Köszönöm jókívánságaidat! Igen Ő a nagybetűs Gibson, legalábbis számomra. De ez már a második, júniusban is vettem egyet, az egy Gold Top. Ez valamivel komolyabb, de az is marad! Alakul a gyűjtemény ... :)
Más: csak hogy a topikhoz méltóan főzzünk is (bár én nem tudok)! Ünnep, Karácsony, halételek ... Hallal hogy álltok? Szeretitek, szoktál sütni, főzni halacskát? Ha igen van egy pöpec receptem amúrra, asszony szokta csinálni náha (mondjuk inkább nyáron, ha fogok olyat - de ez nem gond, venni is lehet). Ha érdekel jelezd és leírom!
Remélem a párod a leírtak ellenére jól van! Neked meg dől a lé - ez jóóóó!!
:)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!