Es szerinted ilyen idojaras mellett milyen eredmenyt fog csinalni a VOLT?! legalabb meglesz az indok, hogy miert kellett eladni azt a szegeny sziget tulajdonrészt!
Végre egy értelmes ember,Én is ezt pofázom csak értelmes fundamentummal érdemes kereskedni ,ha a bróker garantálja az éjjeli kistoppolódás lehetőségét.+ van csúszóstop.Csak úgy +jegyezném Amerikában csúszóstop és real time árfolyam komoly indikátorokkal 1960-tól vannak .....
Ez a büdös életben nem lesz már 1000 Ft új névértéken, ebben kár bárkinek is reménykednie ilyen minimális portfólió mellett úgy, hogy a még értéket képviselő Szigeten is Unicredit jelzálog van.
üdv mindenkinek.annyi itt az okostojás,aki különböző számokkal dobálódzik és tud mindent,hogy széttágul tőlük a pupillám.az meg hogy azt írod egyikünk megtéveszti a másikat nevetséges.abszolút nem így látom,leírjuk a véleményünket,felnőtt emberek vagyunk,levonjuk a tanulságot vagy a hülyeséget belőle és kész ennyi.ez nem megtévesztés,vagyis ha 10 éves gyerekek lennénk mondhatnánk rá.nagyon sokan vagytok itt a lehangoló beszédeitekkel,de akkor is emelkedni fogunk.na most lehet pontozni!!
Egymilliárd eurós kínai hitel segíti Magyarországot
2011. június 25., szombat 13:00 (NAPI)
A kínai állami fejlesztési bank egymilliárd eurós különhitelt biztosít Magyarországnak a kölcsönös befektetések előmozdítására - jelentette be a kínai miniszterelnök Budapesten.
hirdetés
Napi Gazdaság ajánlatai
* Budai Egészségközpont
10 év tapasztalat, 230 elégedett vállalati ügyfél. Kérje egyedi ajánlatunkat.
*
* PRÉMIUM wellness csomag
Rendelje meg a Napi Gazdaságot 1 évre és töltsön el 2 éjszakát az Andrássy Rezidencia Wine & Spa**** Deluxe szobáiban
*
* Ön se maradjon le!
Amennyiben szeretne időben értesülni a Napi Gazdaság soron következő konferenciáiról, akkor kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre, melyet a tavaszi és őszi konferenciaszezonban két hetente küldünk ki regisztrált felhasználóinknak!
A rovat további cikkei
* Uniós pénzből folytatódhat az azbesztmentesítés
* Tovább igazít Portugália
* Egyesül három takarék
Magyarország egy új és nagy jelentőségű szövetséget kötött Kínával; a két ország tizenkét megállapodást kötött egymással, konkrét programokról, befektetési alapokról és pénzügyi keretekről született megállapodás - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Ven Csia-pao kínai kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Parlamentben.
A kínai kormányfő azt mondta, országa bízik a magyar gazdaság fejlődésében. Bejelentette: Kína hajlandó "bizonyos összegű" magyar államkötvényt vásárolni, a kínai állami fejlesztési bank pedig egymilliárd eurós különhitelt fog biztosítani a magyar félnek a kölcsönös befektetések előmozdítására - tudósított az MTI.
Az Index értesülései szerint a Bank of China és a Borsodchem között 1,1 milliárd eurós együttműködési megállapodás jön létre, amelynek részleteiről egyelőre nincsenek információk.
Stratégiai megállapodás jön létre a Huawei európai ellátóközpontjának létrehozásáról.
Szolnokon egy hatvanezer tonna éves kapacitású citromsavgyár létesülne, erről szintén szándéknyilatkozatot írnak alá.
A Canyi európai termelési bázist hoz létre "az energiatakarékos világításért" egyelőre ismeretlen helyszínen.
Stratégiai együttműködés kezdődik a HNA csoport és a Magyar Tőketársaság Zrt. között, valamint felállítanak egy bilaterális üzleti tanácsot, ez utóbbiról Demján Sándor ír alá szándéknyilatkozatot.
Egyetértési nyilatkozatot írnak alá a közlekedés-fejlesztésről, a befektetések ösztönzéséről és a kulturális központok létesítéséről is.
Annyiban változott, hogy mostanra nem negyedelődött, hanem közel a tizedére esett és a vicc, hogy még mindig az vezeti a céget, aki azt ide juttatta mostanra.
Régi motorosok az Econetesek is. Én leragadtam ott pár éve, hogy állítolag a Magyar Posta majd lehúzhatja a rolót, mert az Econet kitalált valamit, ami átveszi a postai csekk szerepét, és ez százmilliárdos biznisz lesz. Nem meglepő módón ebből se lett semmi. Így ki kellett találni valami új humbugot, amivel be lehet szopatni a balekokat: SZIGET!!! Ez lesz a nagy biznisz. Megvetetni a Sziget Fesztivált alapító haverok Kft-jét a részvényesekkel méreg drágán, miközben ugyanúgy lehet kiszedni a pénzt a gépezetből alvállalkozói szinten mint eddig. A biztos haszon az alvállalkozók mögé bújt alapítóké, a kockázat és az esetleges veszteség pedig mostantól a részvényeseké. És jééé, hogyhogynem amíg a magyar állam 100-200 milliós nagyságrendben támogatta a Sziget fesztivált, addig az mindig veszteséges vagy nullszaldós volt. Most pedig, hogy tőzsdei cég lett, és egy fillér állami támogatást sem kapnak, az általuk szervezett tucatnyi fesztivál mindegyike állítólag százmilliós nyereséget termel a soha nem látott gazdasági recesszióban. Honnan jött most a pénz??? És akkor hová lett a korábbi pénz??? Az biztos, hogy nem a részvényeseknél van, mert a Mutyi Rt részvényei lenegyedelődtek."
Sajnálom a sok kicsit.Régóta írom,hogy nem lesz Sziget akvi.Hát nem lett.
A tálalás szerint 2012-ben sem lesz.Szerintem a halasztás a nagyobb rv. esést próbálja megakadályozni.
marslako pedig gondolkodjon el az állandó primitív beírásai miatt.(őt nem is sajnálom,mert megérdemli,másokat szándékosan szeretne megtéveszteni)
"a legrosszabb esetben 46,65 százalék",hát ennyi lesz a Szigetben a tulajdon.Lefordítva valószínű,hogy B.CS. a szerződéseivel a cég elbukik még 4,35%-ot a Szigetből.(Ez cirka -117milla bukás megint)
... szomorú. Többre számítottam ettől a papírtól
És én a rv összevonástól nem leszek vidámabb... nekem ez csak annyit jelent, megint van honnan tovább esnünk.
hali gigus
fel van függesztve
júni 29-én nyit, immár 1000 ft-os névértéken (mennyiség persze 10-zel osztva)
nyitó ár 260 lesz
ha nem követted, meg fox lepődni, nagyon sok rossz hír volt az utóbbi időben
(nincs kedvem sorolni)
Econet topik