"A jövő év tavaszán javasol stratégiai döntést hozni az Est Media Nyrt. igazgatósága arról, hogy további 2,3 milliárd forintért még 24 százalékot szerezzen a Sziget Kft.-ben - ez derül ki az igazgatóság reorganizációs tervéből."
Ez nem is lenne baj. (ha nem akarna további részt)
figyi aptya!1.te kezdted a"minőségi"reakciót azzal,hogy mások beszélgetését megzavartad!!!2.lehet hogy én itt csak 1 hónapja írogatok,te meg 2 éve,de én meg máshol 15 éve vagyok jelen.3.szerintem se vagyunk egy szinten,én ilyen kultúrálatlanul nem zavarnék másokat!
Törölt felhasználó2011. 06. 06. 21:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
...és profiként is, robotokkal is hatalmasat lehet bukni. Mindenki saját felelősségre kezdjen abba is...mint Eco-ba.
Ebben a topikban az Eco-ról beszélgetünk általában, ez számodra is nyilvánvaló lehet a topik címéről, ami az elsődleges témára utal.
Pl. a "Forex tréderek ide" topikban már egészen más a téma.
"beleugatsz" Minőségi reakció apa, csak így tovább. Azt hiszem, nem vagyunk egy szinten. Amúgy menj vissza 2 évre, megtalálod a nickemet. A tiedet viszont én nem biztos... Na szórakozzon mindenki a maga szintjének megfelelően, én léptem léptem.
az én sérelmemre elkövetett bűncselekményre azért had reagáljak.neked most mi bajod van?beszélgetünk hárman,nem bántunk semmit és senkit,te meg véletlenül idecsöppensz és beleugatsz.
Ne haragudjatok, de észre vettétek hogy hárman maradtatok.( lehet, hogy csak ketten, mert a nickek elég gyanúsak) Ez tudjátok mit jelent? Azt , hogy a hülyeségetek senkit nem érdekel és sikerrel tönkre tettétek ezt a topikot is. Köszönjük, szép munka volt.Csak azt érteném meg egyszer, hogy ez mire jó.Nem kell reagálnotok, felesleges.
Econet topik