Hitelt kapott az econet
2011. május 23., hétfő 17:34 Mezősi Tamás
Az econet.hu zárás után tette közzé, hogy az UniCredit Bank 2012. április 15-ig meghosszabbította a cégcsoport 350 millió forint összegű hitelkeretét.
Valamelyik jól sikerült adás-vételedből vegyél egy helyesírási kéziszótárt. Ha netán nem lenne ilyen kereskedésed, ígérem vagy összedobunk Neked egyet, vagy megveszem én.
Hitelt kapott az econet
2011. május 23., hétfő 17:34 Mezősi Tamás
Az econet.hu zárás után tette közzé, hogy az UniCredit Bank 2012. április 15-ig meghosszabbította a cégcsoport 350 millió forint összegű hitelkeretét.
Nekem nincs olyan magasról papírom! ha van bizonyitékod hogy én beírtam hogy vettem akkor rakd be, ha meg nincs akkor ne hazudoz, a 28as vételemet beirtam minden vételt beirok rakd be ha találsz ilyet simlis.
Én nem vitázom veled mert a hírtől megőrültél, és már semmi nemszámit neked, mért kell állandóan csúsztatni? a hazug ember úgy is lebukik, amikor 10irtam akkor elismerte hogy venni akarok! de a te gerinced csak a hazugságot ismeri.
Törölt felhasználó2011. 05. 23. 19:47
Látom jól belaktátok a topikot, mikroszkóppal kell vadászni az értelmes hozzászólásokat!!
Véleményem szerint mindenképpen jó hírnek kell tekinteni a bejelentést. Nem azért, mert effektív készpénz, hanem azért mert "biztosíték"
- elkerülhető lett az esetleges csőd
-shortoltak-e? Azon kerestek-e?
- most be tudnak indítani egy rallyt vásárlással, melyhez a kicsit beállnak
- felhúzzák (50-70-80) ki tudja
- az ebből befolyt árfolyamnyereség nem kicsi, és készpénz
Ha a piac a csődöt árazta, akkor nem nehéz felnyomni az árfolyamot. Ezen a szinten bevásárolva írtózatos pénzt lehet keresni pl: 60-80-ig.
Sokaknak csábító a duplázás, triplázás lehetősége, ráadásul ebben a papírban láttunk már ilyet.
Az pedig hogy miért megy kit érdekel? Ha valaki nem fundás alapon vette, akkor szarik rá hogy mi a jövőkép. Lent megveszi, fent eladja aztán ide sem néz 1-2 évig.
Én szerencsére "időben" kiszálltam, máshol már szépen jött vissza a bukóból. De ki tudja nem futok még ezzel a papírral még 1-2 kört..........
Június végére minden kiderül, csupán az lenne a nagy ge*asz, ha sikerülne kifizetni az aktuális sziget részt, és nem indulna be az árfolyam, de addig szerintem minden econetes tűkön ül,a profi forintozók meg örülhetnek!
Mással nem lehet magyarázni hogy jön a jó hír és te úgy beszélsz mintha valami rosszat jelentetek volna mért jó az neked hogy az a pár ember aki venne pár ezer db lebeszéled őket aztán holnap attól függetlenül kilő de ők lemaradnak mert neked hitek te meg az asszonyal röhögsz.
Econet topik