nagyon ne örülj... maj ha a nép este ránéz a portfoliojára holnapra kiadja a megbizást eladásra... na akkor megskubizzuk birja e még a 60... vagy az se... ej ha az ebroki engedett volna kiszállni 86on...
furuja!
10nap alatt megfordult a cég fele... te el tudsz hinni bármilyen osszeskuvés elméletet???szvsz semmi olyan... okos rutinos spekik lovagolták meg egyes fanatikus econetesek hiszékenységét...
56% ot kerseve ezzel.
pont
szvsz ennyi... mire mindenkiben tudatosul, megint ott leszunk 55ön...
szvsz
Törölt felhasználó2006. 01. 30. 15:24
mondjuk ez már nevetséges,hogy humet áron van,akkor ez is olyan cég?
Én nem az összeesküvés elméletekben hiszek, engem azok hidegen hagynak. Mindenki gyártja a hülyébbnél-hülyébb elméleteket az ECO-val kapcsolatban már évek óta. Az EBPP-rendszerrel szivatták itt a népet. Aki egy kicsit is ért az ilyen és ehhez hasonló dolgokhoz, az pontosan tudta, hogy fikarcnyi valóságalapja, hovatovább üzleti lehetőség nem volt benne. Az ECO az eladással járt a legjobban. Gondolod, ha az akkora üzlet lett volna, mint ahogy itt a fórumon sokan gondolják, akkor eladják? Egy nagy ló...szt. De ezzel sokan nagyot kerestek. Ennyi.
Én meglovagoltam (tavaly júniustól) egy két felfutást, jött szépen a zseton, és szemmel tartom a papír mozgását továbbra is. Ennyi.
Az, hogy hány nap alatt mekkora pakkok fordultak meg, ki a náthást érdekel. Te is tudod, hogy egy-egy felrántásnál fél nap alatt milyen nagyságrendben mozognak a papírok..
há ja... de ha jot akarunk inkább ma zárunk 65re és megyunk holnap mint 66on, vagy 67en zárjunk azt megint minusszal induljunk... egy kis vételi nyomást kéne előcsalni eladók helyett...
Hát komolyan mondom,összeszarom magam....ugyanaz van,mint az econeten....toporog a papír mint a szaró galamb....nagyon jó....szép lassan csuszik vissza az ára....remek!.....bejelentenek egy oylan hírt,amire tutira esni fog az ára,nem is keveset....heuréka!Esküszöm,én már lassan nem is tudom eldönteni,hogy most nektek az a célotok,hogy keressetek egy papíron,vagy az,h minél hamarabb és minél többet bukjatok?
Econet topik