Jó hogy emlékeztettél Labanc Úr, majd elfelejtettem meghálálni 3 Úr tevékenységét.Szabolcsi, Vaktyúk és #**papa#*** a Toka clubbot végleg elhagyta, értékes kommentjeik megmaradnak az utókor számára.
Amúgy nem is értem miért lett így megbüntetve... Visszanéztem a korábbi kommentjeit, a legkirívóbb tette annyi volt, hogy valakit lebutázott meg kis fiúcskának hívott, ezért kapott 60 napot... a másik oldalon meg szarkupacozásért 0 nap tiltás jár... na erre utaltam kettős mérce alatt... azért remélem nem örökre veszítettük el
Vertikál nekem utűnik június 3-a körül aljas lett, azóta már egyre a szférák felé tör. Gonolom, most már csak felfelé, ahogy Márki Zay Péter szokta volt mondogatni egykoron.
Szombaton napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. Délután 28 fok körül alakul a hőmérséklet. Az UV-sugárzás 11 és 16 óra között nagyon erős lesz.
A renminbi, ami mandarinul "a nép pénzét" jelenti, a Kínai Népköztársaság hivatalos fizetőeszköze. Gyakran RMB-ként rövidítik, de a hivatalos ISO-kódja valójában CNY (kínai jüan). A jüan kifejezés egy valutaegységet jelöl, hasonlóan Nagy-Britannia pénzneméhez, a font sterlinghez, ahol a "font" valójában a valuta egységére utal....ezt gugliztam.
Az Államadósság Kezelő Központ mandátumot adott egy kínai renminbiben denominált, elsősorban kínai intézményi befektetőknek ajánlott devizakötvény („pandakötvény”) kibocsátásának Magyarország részére történő megszervezésére - jelentette be az ÁKK.
Összességében javuló, már nagyobbrészt napsütéses időjárás várható. Gyenge, mérsékelt, a középső országrészben időnként felélénkülő ÉNY-i irányú szél fúj.Változó erősségű gomolyfelhőzet zavarja időről-időre a napsütést, melyből elsősorban az ország északi felén, azon belül is főként az északkeleti térségben, ott is csak szórványosan kialakul záporeső, zivatargóc. Az ország túlnyomó részén nem hullik említést érdemlő csapadék.A hűvös/hideg hajnalt követően mérsékelten, a déli, délnyugati térségben kellemesen meleg, még többségében 30 fok alatti maximum hőmérsékletek lesznek jellemzőek.
Recesszióba döntheti Japánt a vámháború, tovább zuhan a kivitelJúniusban is visszaesett az export. A vámháború és a gyenge belső fogyasztás súlyos kockázatokat jelent Japán számára.
Szerdán átvonuló hidegfront okoz változékony, szeles, országszerte felhősebb időjárást szórványosan kialakuló záporok, mérsékeltebb erősségű zivatarok esélyével.A csapadék eloszlása és ezzel a hőmérséklet változása térben és időben jelentősen eltérhet. Az látszik valószínűbbnek, hogy a Dunántúl északi és középső területeit érinti elsősorban esőkkel és jelentős hőmérséklet csökkenéssel, illetve az északkeleti határmegyékben okoz szórványos záporesőket, zivatargócokat.
Sztem holnap vagy holnapután céláremelés jöhet rá ami megdobhatja. Hamarosan be kellene árazniuk az alaptőke leszállítást, amellyel jelentősen megnőhet az EPS
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr