Ezt a fostarisznyat mult heten felhuztak 20 percre,hogy aztan egy hete lassan 20 x annyit boritsanak ra. Tipikus magyar tozsde style,eses eses,kecmerges szenvedes es eses.
Számomra az a hihetetlen, hogy a nagy tulajok és egyben felsővezetők közzéteszik transzparensen, hogy eladták 40-ért, ezek után ráugrik bárki dupla áron 100-ért, 80-ért vagy még sorolhatnám. Ha azok akik a legjobban ismerik a céget, legjobban látják a jövőt, hogy hová fut ez a deal eladja 40-ért, akkor miért akar bárki is okosabb lenni náluk? Ha szerintük nem ér 80-100-at (hisz az imént adták el 40-ért) akkor más szerint miért? :_) Az történik, hogy szépen áll vissza a valódi árára, csak közben pórul járnak a csodavárók.
Nekem ez a papír nagyon furcsa Attól hogy eladtam még most sem fér a fejembe mi történik itt.Nincs benne logika. Van az amit ti mondtok, de mivan ha tévedünk?Mindegy. Ez egy Bermuda háromszög. Azt nem értem, hogy hogy van ebben forgalom?Ráadásul, nagyon sok brókernél nem kereskedhető ez a papír! Bármit eltudok képzelni. Azt is hogy 35 lesz meg az ellenkezőjét is.Egy biztos. Itt a forgalmat nem minkis emberek dobjuk össze. Ezt szerintem senki NEM MERI megvenni, mert Lőrinc. Én buktam.Rendben van.De teszem fel a költői kérdést.Ki a f@szom vásárolja akkor már sokadik napja?????????????????
Lölő úgy eszi meg a tortát, hogy közben meg is marad a torta. Szerintem. Illetve az emberei intézik neki, mert maradjon köztünk, nem ő a legélesebb kés a fiókban. "Nevezhetjük Einsteinnek, de sosem fog relativitáselméletet írni."
P/E -t tekintve előző 2 évet nézve talán ér annyit a papír, mint amennyit adtak érte, de nem biztos arra spekulálni, hogy lölő megveszi és 10* annyit fog érni, majdnem annyi az esélye, mint bemenni a kaszinóba és feltenni a pirosra v feketére.
nem kell ezt túlelemezni. még működnek a 2017-es reflexek, hogy ha ML beszáll, akkor százszorozunk. de a Konzum se két nap alatt ment 17-ről 3500-ra :) Ebből is még lehet bármi.
Az Opimust 30-40ft vette.Pár hónap múlva mindenki örült ha kapott egy db ot 720ft ért.Most az van hogy senki nem hisz Lölöben.Mégis vásárolják a rv-ket.De hogy ki azt nem tudom
Napi max 10 millio ft forgalomnal teljesen feleselges ilyen kerdest feltenni. Megvette kis pista,kovacs jozsi,es makaroni odon. Sot,h konkret legyen en is vettem belole.
mivel ez egy illikvid papír, tudják jól a brokik, hogy ki az, aki napok óta adja, mennyi van még neki stb. a vevő meg nem hülye, minek vegye 80-on, ha 70-en is odaadják... lehet hogy az Opus hír is csak arra kellett, hogy legyenek új vevők, hogy egy régebbi részvényes ki tudjon szállni. a BÉT-en minden kispapírban megy a mutyi.
Bátor Úr 3 millió részvényt 100ft/db áron ruházott át, rá 2-3 órával rá bejelentették a felvásárlási árat, melynek értéke 48ft/rv! Az fasza!!! Bátor ez a Bátor Úr! :(
Mivel nyilvanosan kijelentetted ezert van kozom hozza.Latom felment a pumpa nem baj ilyen arfolyam mellett en se lennek nyugodt.100 felett ment a feldumad hogy ez jo lesz varjuk hogy igazad legyen.
Sehmet aki szeret +10%onal eladni hat te most jol beszoptad 90-80-70-es veteleiddel.Csabika alaku al szamlad egyre jobb xD De jo lesz ez a papir egyszer biztos xD
Hallottál már arról, hogy csúnya dolog a kárörvendés? Nincs elég bajuk azoknak, akik 130 óta bármikor belevettek (köztük én is, bár én még "csak" -15%-nál tartok:)). Úgy tűnik, hogy Mutyisztánban semmi sem elég olcsó... Szomorú ami a béten megy, dehát fejétől bűzlik a hal... Megérdemeljük, mert birka nemzet vagyunk, de azért hánynom kell.. :) R: 62
csak azokon karorvendek akik megerdemlik mert a masikat manipulaljak es elveszik a penzuket.sajnalom hogy te is belevettel 100 felett kerulni kellett volna ez ta papirt kb mostanaig.Itt mar azt mondo megy korre talan megeri belevenni de csak akkor ha a tovabbi esetleges -10forintot eltudja az ember viselni.
Ha 100 felett vettem volna bele, akkor már 40% körül lenne a mÍnuszom... :) Ettől függetlenül a kárörvendés még mindig nem szép dolog. Régi igazság, hogy nem szerencsés fórum beÍrások alapján kereskedni, aki mégis így tesz, hát.... Itt mindenki a messziről jött ember :), minél újabb a regisztrációja annál messzebbről jön... :) Az árfolyamról meg annyit, hogy lesz ez még jobb is! :)
attol hogy -15% a bukod attol meg vehettel 100 felett is es higitottal lejjebb de mind1 a lenyeg az hogy igen lesz ez jobb is de mikro is es meddig.Es igen forum alapjan nem kereskedunk csak koztudott hoyg azert az embert manipulalni tudja ha elovolas egy beirast foleg ha tobben ugyan azt hajtogatjak.Sehmetet elkezdtem figyelni ehepbe es rendszeresen olyan infoka tadott meg amivel siman be lehet ragadni.Es itt is ugyan igy csinalt amikor jott vissza 190-rol akkor is azt mondta 130on erdemes venni ahhoz kepest hol is allunk?Karorvendes meg amugy se szamit ha nincs is reszvenyuk vayg ha van is nagyon kicsi minuszba vannak a bennfentes kereskedeseikkel.Engem meg boldogit ha az ilye nembereket szamon tudom kerni a beirasaikkal kapcsolatosan.Maskor meggondoljak miket fognak irni a forumon.Egyelore hiteltelenek szamomra.
egyik haverommal beszélgettem az esetleges beszállásról , amikor lölő bevásárolta magát a dm be említette, hogy itt vannak olyan brókerek által szponzorált trollok, akik vásárlásra buzdítják a kisbüfiket...
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611