Mi,akik kb 100. hasonlo egymas utani napban eljuk meg ezt egy ATH kornyezetben,mar szemunk sem rebben. Szemely szerint en pl mar ugy vagyok vele,h tokre megszoktam h nekunk csak a szar jut,soha de soha orom,sem remenykedes, csak a tele bili fejunkre boritasa. Aztan ha egyszer veletlenul elindulna rendesen felfele,mar fel sem fognank,de valoszinu az erzest sem hinnenk el,nem is ertenenk h ez most mit is jelent.
látszott, hogy már felfelé is "bebiztosították", hogy mindenki kedvét elvegyék a próbálkozástól 10-13K-k jelentek meg eladáson hát.... ha hullapapírt akarnak a tulajok, akkor egyék meg, amit főztek
nagyon remélem, hogy nem hibáztatsz azért, hogy kapok és adok nem várok már emelkedést, a mai nap bebizonyította, nincs értelme annak van értelme, amit írtam, hogy jobb, mint a wallis, itt még engednek kb 5 forint mozgásteret /csak nehogy ezt is olvassák a tisztelt önmaguk ellen fogadók és lezárják még ezt a lehetőséget is /
Igen új vagyok, még nem gondolok semmit se nagyon, a részvény még elég új nincs múlt, én azt várom hogy az történik itt mint a megakránnál, lesz egy speka ralli, ott dupláztam :D A grafikon alapján már nagyon nem megy lentebb szvsz, legkésőbb őszre 100 feletti árfolyamot várok. Nagyon nem tudom alátámasztani, a féléves eredmény szerintem nagyon jó lesz, a felvásárlás szerintem nem lesz meg az idén, a cégnek az eddigi adatok alapján szép bevételei voltak, kevés a közkéz ez miatt nagy ugrás lehet az árfolyamban.
erre írta martin, hogy új vagy itt, és bár én is vártam valamiféle mozdulást mára, de bebizonyították, hogy nincs mozdulás egyelőre kivéve 5-6 forint tudok rosszabb rv-t is, ahol ennyi mozgás sincs
Alakul ez figyelem már régóta 60 nál akartam venni, sikerült is, ha nem is napokban hetekben , de szvsz felugrik , kivárom megakránban fél évet vártam az is új papír még, ott várom a korrekciót azt megyek vissza 5 körül :D Itt küzd a grafikon már, szerintem itt van az alja valahol, én így látom.
Törölt felhasználó2021. 07. 06. 22:54
Különben minden új papírba belevásárolok általában, az újaknál még az a cél egy ideig hogy felmenjen, 2-3 év után romlanak el :D ha csak azért jöttek a tőzsdére hogy elszedjék a lóvét :D
a lényeg, ha eddig nem figyelted a papír, hogy az utóbbi időben 62-ig engedik --- ma egy kis kivétel volt a 63 és általában 58, 57.5-ig baszarintják vissza, egyszer 56-ig
En azert kb arra szamitok,hogy az ilyen kenyszeres szopatasnak meg lesz a "bojtje". Addig-addig szorakozik egy valaki a tomeggel,h ha egyszer beindul a vetel rendesen,akkor bazi nagyot fog menni. Ertek ez alatt 30-120%-ot,es akar egy nap alatt.
Igen, ez a dolgok masik oldala. Hihetetlen keves rv-t kellett felhasznalni a papir szetbaszasahoz,sok napon eleg volt 2-5 ezer,maskor mrg egesz egyszeruen nulla, a totalis nulla veteli kedv miatt. Szoval kb semmibe.sem kerult az arlebaszonak ez az akcioja,rengeteg maradhatott meg neki,de azert remenykedni lehet-:)
Remek uzenet, 70% folyamatos eses utan a ceg ugyanazon a lofasz aron ruhaz at a reszvenyeibol,meg a latszat sem erdekli h legalabb papiron mutogassak a magasabb arat,h nekik is megeri ott venni.
Aztan majd ha nap vegere megjelenik a duhodt elado,aki mar 4. honapja minden egyes korrekcios kiserletet idegbol lezuz,akkor meg majd te leszel az egyetlen,aki nem eri h mi is tortenik.
Udv a clubban. Errol kerdezheted boxer22 kollegat is,ugyanilyen remenyekkel vett bele tobb hete,h aztan remenytelenul beleragadjon o is. Annyi kulonbseggel h o meg csak par hete van a remenytelen helyzetben,mi pedig kb 4 honapja. Te meg vagy a legfiatalabb lako,aki vegignezi velunk egyutt ahogy a fo tulaj egyetlen egy forint aremelkedest sem engedelyez 60 felett,duhodt orult modjara szorni kezdi a papirjait,amint egy-ket kalandor vevo megjelenik. Szoval remelem tartos tejet vettel emelle a befektetes melle.
szanalmas vagy a haverjaiddal egyutt nem lovok en melle tudom hogy kikkel vagy partyba.Amikro lebuktatok Mandalorian egybol leszedte az avatar kepet es keszult a banra.
Nem tudom mit ártottam neked, de ha visszaolvasol láthatod 60 alatt kezdtek kis pénzzel beszállni ide amit már én jó vételnek gondolok persze lehet hogy még mehet le is
Milyen dealig? A szandek bejelentve tavaly decemberben, a deal aprilisban, ugyan mire kell meg varni a deal bejelentesenek megerosites bejelentesere 100 ev mulva?
"Az ajánlat szerinti
tervezett tranzakció kizárólag akkor valósul meg, ha a felek sikeres tárgyalásaik eredményeként szerződést
kötnek. Az ajánlat szerinti tervezett tranzakció az alábbi lenne:" "A felek a fenti tervezett tranzakció részletes feltételeinek tárgyalását megkezdik és értesítik a Társaságot és a
Tisztelt Befektetőket annak eredményeiről."
Egy zoldseges stand volumenu uzleten targyalnak joval tobb mint fel eve,mas esetben lorinc ennyi ido alatt megvette a fel Adriat es fel is ujitotta. Itt meg csak annyi tortenik,h minden reszvenyes nyakaba csak ontik ontik es ontik a reszvenyeiket h rohadnanak meg ezerszer
A mai napon kaphattal egy kis izelitot abbol, mi fokyik itt mar tobb mint 100 kereskedesi napja. Koltoi a kerdes,ki adhat 5-6k db-ot lokalis aljon akkor,amikor ilyen db szamot ezen az aron mar reg nem adhat piaci szereplo, a mai ossz 50k eladasrol meg mar nem is beszelve, ami kb jo egy hetes kinkeserves forgalommal egyenerteku mennyiseg.
Nem napizásra vettem bele, ezért is mondtam hogy 60 alatt jó vétel lehet. innen már -40% nem igazán eshet. 100 körül nem is figyeltem fel rá. 4,5 k 57 en kaptam tegnap.
59-60-on dobhatod is,egyetlen egy ft-al sem engedik feljebb. Csakugy mint tegnap, amint vmi vetel v emelkedes megjelenne,azonnal brutalis ontes indul,hirtelen tobb heti,esetenkent egy havi mennyiseget is raboritanak az emelkedes megakadalyozasara.
56 mar volt a mult heten is meg 3-4 hettel ezelott is. Akkor miert nem fordult? Biztos h az 1 ft eses a vilagmegvaltas? Inkabb ugy tunik h meg sokkal melyebbre fog ez nyulni.
De szvsz sok kis papírban jönnek a felkörök 30-60-120% ban mennek most már legkésőbb ősszel. set, futur, dmker, delta, nutex-is autowallisban is lesz elmozdulás felfelé az app még nem, gyengélkedik az ingatlan piac opus - senki nem tudja csak mészi :D Ezekben lesz speka ralli, :D
Nem befektetési tanács, aztán nehogy hallgassam évekig ha nem így lesz :D A grafikonok alapján már eléggé beestek, talán egyikben sincs lentebb :D Dm-kerben is már látom szorulása van már a grafikonnak :D ilyen szakszerűen mondva
A vételi gombot én nyomom, a settel már szemezgettem mint a DM mel is. Ez volt az első a setben ma is álltam vételin de 40 alá nem ment így nem kaptam.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611