Már írtam, trimannal érdekelt. Ahogy a Triman kiment a képből érdektelen lett. Néha jobb eladni pici bukóval. DM-nel lesz osztalék ha beégett pár százmillió sberné? Van elég tőkeerős a cég ahhoz, hogy ezt kibírja? Mi lesz most a tervekkel? Mészáros megveszi csődeljárásban? (keveset jobban szeret fizetni)
1 szónak is 100 a vége, egészen biztos hogy ez volt a fő számlájuk és egészen biztos hogy ezen a számlán volt a 230 millió is amit osztalék címén akartak kiutalni...
Mivel nagy valószínűséggel az adás vétele itt zajlott a mezőgazdasági gépeknek (aminek darabja akár több 100k EUR) így tutira volt rajta 100k feletti összeg, kérdés mennyivel
5 banknál van számlájuk. Bige már nyilatkozta például, hogy nekik is van számlájuk ott de nincs rajta forgalom. Diginek is van ott valami hitel miatt semmi jelentősége 4iget nem érintí. Kell írni a kapcsolattartónak ha már ennyire bevagytok parázva
forgalom és számlán lévő pénz nincs összefüggésben...BKV-nak is volt sberbanknál számla, Posta Biztosítónak is, csak nem használták, mert volt több más banknál szla
Nyaralok. Azért ezt itt hagyom, hogy nehogy beszar...az erőlködéstől. Ennyi banknál van számlája a DM-Kernek. Valószínűleg még 100k eurós limitet se éri el a banknál amit az OBA kártalanít. Na további szép napot. Apropó SET, Autowallis, Pensum részvényeiddel mi újság. Hihetetlen mekkora lúzer vagy. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK DM-KER NYRT.BanksBUDAPEST Hitel- és Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság, ERSTE BANK HUNGARY Zártkörűen Működő Részvénytársaság, MKB Bank Nyrt., O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt., Sberbank Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Varni barhova lehet. A valosag viszont az,h a panik meg gyenge vicc sem volt,ez a papir mar akkor is csak kizarolag esni es csorogni tudott egy ATH bux kozepette.
Nem is kell. Amíg az embernek nem hiányzik az a pénz, addig a legjobb stratégia hogy ha javít az ember az átlagáron, mást nem lehet csinálni ezen a nevetséges piacon. Én talán ha egyszer újra vennék, az kb 30 körül lenne, mert az már tényleg kb vicc kategória. Akkor is játszós pénzzel. Bár ez azért gáz, mert tényleg lett volna ebben a cégben potenciál.
Nagyon gáz ami a magyar piacon van. Egyszerűen rulett az egész tőzsde, soha nem gondoltam volna. Anno belengették hogy a DM-KER tőzsdére megy, ezért kezdtem hazai részvényekkel kereskedni kicsivel az IPO előtt. Leginkább külföld az én területem, de hogy ennyire kontrollálatlan, és szerencsejáték legyen, ezt sosem hittem volna. Itt tényleg az van, hogy hírre kell adni, hírre kell venni, aztán majd csak egyszer plusszos lesz... Pedig nagyon szívesen foglalkoztam volna a hazai piaccal, de szégyen ami itt folyik. Sajnálom a hazai kisbefektetőket, őszintén.
En 52.5-nel szortam ki az osszeset,mert a napnal is vilagosabb volt h a vilag egyik legszarabb "befektetese". Duma duma duma,rv teljesitmeny meg semmi. Akkor majd kihullott az osszes hajam az idegtol,ma mar otp-zve kezd megnyugtatova valni a helyzet,sot lassan orul az ember h megszabadult ettol az orokkon orokke lefele huzo horgonytol.
Hallo, Én még 100 fölött kiszálltam anno. Mi a helyzet? Történt valami érdekes? Én nagy reményeket fűztem hozzá, nagyon bevásároltam IPO-n, de amikor bejött a Lőrinc téma tudtam hogy el kell engedni.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611