Nagyon durva szamitassal, a kamatozo reszvenyek gazdaja evi kb 90m HUF kamatra lesz jogosult. Es ha egyik evben nem lett kifizetve, akkor halmozodik, amig ki nem fizetik. Jo deal, csak nem a cegnek. Kulon izgalmas egy veszteseges cegnel.
Lehet,hogy jó nagy bevétel fog érkezni a céghez,és röhögve ki bírjàk fizetni majd.....különben nem kötöttek volna ilyen deal-t......Szerintem nagy business közeleg,nekem ebből az jön le.
Mmi köze két olyan papír árfolyamának egymáshoz mely mögött más rv darabszám és más fundamentális érték van. Ennyi erővel lehetne versenyben az OTP árával is :):):) why not? Ez netto marhaság.
Igen, jó lenne egy jó hír, évek óta szenved a papír. A bét honlapján a kötéslistában nem szerepel ez a kötés, de a forgalomban igen, lehet nincs hozzászokva ehhez a forgalomhoz és kiakadtak a bitek :D
Tisztelt Vicus! Mindenki véleményét olvasva, illetve tiszteletbe tartva, piacbefolyásolása nélkül kérdezem: mit vársz a cégtől, illetve a Bét- től a közeljövőben??😀
Köszi! Most nézem, én már többet nem zsákolok ebből, félek egy kicsit most már a Bét- től. (USA)🙃 ( RG- t dobtan tegnak, pediG qurvára bíztam benne...😴)
Az árokásó gépek 5-8 éve folyamatosan Jönnek be Kínából… Van gyenge kínai és van jó kínai minőség.. Nagyon olcsón jönnek be ezek.. Homlokrakodó ból már kevesebb van.. Ha Azokat is elkezdik be hozni, Annak nem foglak itt örülni
"A Bobcat termékekre vonatkozó kizárólagos szerződés megszűnése teret nyit számos jó minőségű, árazásban
piacképes, magas jövedelmezőségű termék és brand felé. Az elmúlt években nagyot változott a piac, az ügyfelek
és a potenciális ügyfelek az olcsó eszközök felé fordultak, az úgynevezett „márkahűség” sokat veszített a
korábbiakban meghatározó szerepéből. 2024-ben több, világszerte ismert márka is megkereste a DM-KER Nyrt
t egy együttműködési partnerség lehetőségével, de tekintettel a kizárólagos szerződésre, ami nem engedi azonos
kategóriájú termékek árusítását, ezek az együttműködési potenciálok nem kerültek érdemi kitárgyalásra. "
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611