Igen,savosan adom. Kb ezerszer volt msr ilyen sztori,es utana akar mar masnap v az ap 60 alatt Nem gonfolom h ez az esemeny,amikor nem igy lenne. De ha megis,akkor meg tevedtem.
Azért azt ne felejtsük el valaki 3 millió részvényt vett 100ftn áprilisban, és utána jött Mésziek ajánlata. Ki az hülye aki ennyi pénzt belerak egy Xtendes papírba, ha csak nem az aki később megveszi a céget és tudja mit akar vele, mennyit fog érni.
PL. a Set-nél ez: Közkézhányad:
62,63% - 40 millió :D - vagy 50 már úgy lehet Szerintem az egyik legkevesebb közkézhányaddal lévő cég a tőzsdén darabra
tényleg nem akar/hagyják 50 alá menni, ahogy 60 fölé sem akar/ próbálják ugrasztani időnként, hogy szálljon be aki tud aztán üldögélhet benne, mint a langyos vízben
Bár én elfogult vagyok már mert bevásároltam, de ez cég már régóta kereskedik. Szvsz lehet benne fantázia :D Indulásnak volt egy kis tömés, de melyikben nem. :D Sokan benne vannak 80 nál és 100 nál - 110 és 130 körül fölött biztos elkezdik szórni ha elmegyünk odáig, de ha jön hír a kevés közkéz miatt gyorsan elfogyhat az. Úgy néz ki 50-60 alá nem akar menni :D
Tények - Decemberben döntenek a standard kategóriáról, valószínű megyünk, - Xtendben nem tudnak sokan kereskedni az rv-el - standardel sokkal többen leszünk - Év elején be lett lebegtetve ML belépése a cégbe - a következő években sok eus pénz jön a mezőgazdaságba - ez valószínűleg sok gépesítést is jelent - ez a cég ML nélkül is jól járhat a sok eus lóvéval - friss cég a tőzsdén, nincs kiforott ára, egy felhúzás volt de az nem jelet semmit - kevés a közkéz Ezeket tudom írni, a többi fantázia és spekuláció. - Hogy miért megyünk a standard kategóriába - ML miatt esetleg - Ha tényleg beszáll az eus lóvék miatt akkor jobban elszállhat az árfolyam spekák miatt - Ha nem jön Mészi akkor is én számítok árfolyam duplázásra a következő időszakban, attól függ mikor jönnek a gépmegrendelések a pályázati pénzekből tömegesen Hát nem sikerült két mondatban. :D
látom itt is képben vagy, 2 mondatban összefoglalnád nekem, ha megkérlek, hogy hogy áll itt az ML sztori, volt egy felhúzás, tömés, szokásos. Lecsorgott, oké. Van valami roadmap, ami alapján várni lehet fejleményt?
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611