Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szalai Sándor . FB tag. És még írhatnék hasonlóságokat. Az elmúlt 1 év ......................... Mindegy,mindenki azt lát bele amit gondol, akar. Én teszem amit gondolok , mindenki hasonlóan magára hallgasson , NE mutogasson másokra.
Ha eljön az ideje rendesen megtömik ÁLLAMI pénzzel szerintem a DELTA TECH, NYRT-t . szvsz A külföldi terjeszkedés sem 2-3 millárd forintból fog megvalósulni amit a DELTA tudna finanszírozni. És hát valaminek jönni kell még a DELTA cégbe ,mert a 383 millió darab részvénynek meg kell lenni a helyének. Gondolom én. Egyébként mindenki magára hallgasson, saját elképzelésére és NE másra mutogasson évekkel később.
Össze vissza pakolgatnak, ahelyett h végre az emelkedést segitenék a nyomott áron való pakolgatas helyett, tobb, mint öt év után, ez a hír, a másiknál meg musk, itt meg ez, egy normális hírrel 6.éve nem tudnak elő állni, egyetlen eggyel sem, még véletlenül sem, ki látott már ilyet....
Lehet ezért nem megy 70 fölé. Amíg ezt az mrp ügyletet le nem zárják. Utána csak jobban megéri nekik is magasabb árfolyam mellett kiadni javadalmazásiként
Csak már kezdenék, én ettől nem félek, csak legyen legalább egy lehetőség. Itt a gond az h másokban adtak lehetőséget itt nem, kevesen ismerik nálam jobban ezt a papírt 6 éve, ahogy mozog, szóval ettől nem félek, tudok a fejukkel gondolkodni, teljesen felkészültem, a májusi mozgást is jol lattam, csak azt hittem, tévesen h mára már 130 körül lesz vagyis tevedtem, de amikor ment jól olvastam. Részemről bármikor indulhat.
Bikuci, áruld el hány éves vagy? Igazakat írsz, csak ezekből soha az életből pénzt nem látsz. Ezzel az évvel kezdődött valami, kurva nehéz a pénz első 1/3....elveszted a hited, keresel 90 körül...el kéne adni.....Rohadt nagy volatilitás lesz 90-115 között... bealatatják a brigádot.hirtelen 130.nál kinek lesz papírja..És onnan kezdik: Az igazi felmenetet. Hányszor láttam már ezt.
Itt a lényeg h minden zöld ma is kivéve a delta és h egy 4ig pl már tény, nem pedig remény, plusz egy 4igbe valaha is hol szenvedtek ennyit, akik vettek, mikor indult az egész? (mi is akkor vettünk, amikor indult a delta)
Manopi! Kb ugyanakkora pakkunk van, tudom, Te még közgyűlésre is fekete pólóban, ősz hajjal jársz, Manopi felirattal. Lenne itt 2-3 dunántúli részvénytárs, aki igazolná, látott már:-) Én tiszántúliként kérdezem....Szoktál optimalizálni? Őszintén válaszolj légy szíves...Én ma 68-on finoman elkezdtem.de vissza is kaptam mindent...Te voltál?
Majd jövőre a jelentésből kiderül, hogy mennyit fejlődik. Azért a digitalizációban a 4IG is ott van sokkal több emberrel mint a Delta és persze még több cég. Tényeket soha nem írsz, csak lebegteted az alapokat, pedig valószínű a cég is a nagyoktól veszi a részvényeket. Ha nagy emelkedés előtt áll, akkor a nagyok miért adják el??? Szerintem meg a felhúzás is azért volt, hogy a nagyok drágábban adhassák a cégnek.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241211/nincs-felkeszulve-az-agrarium-a-digitalizaciora-729221 A DIGITALIZÁCIÓ naponta fejlődik, a JÖVŐ ! A DELTA igencsak kifogja venni a részét az Országban a DIGITALIZÁCIÓ minél nagyobb területen való felhasználásában. Én a jövőt látom a DELTA Tech, Nyrt . Volt egy cég anno amiben anno azt írtam,hogy számomra mindegy,hogy 39 ft vagy 79 ft. Itt sem érdekel,hogy mennyi most az árfolyam. A DELTA ott lesz a helyén a BÉT cégei közt és árfolyamilag is . SZVSZ ! Ezek az én gondolataim. Cikkben Kóté László , DELTA !!!! 2025 , agrárium, felhőszolgáltatás. Építkezik a DELTA !!!!! Alapok ( BANK ) elkezdték látni benne a jövőt. Várom,hogy MAGÁNTŐKE ALAPOK is vásárolják. Heteken belül remélhetőleg bejelentik az akvizíciókat. Utána ....................................... ui: Elnézést,hogy nem a "mocsok" múltról és az "elkeserítő " jelenről írok. Attól nem lennénk előrébb. Én a jövőt várom .
Itt szerintem senki nem síránkozna, panaszkodna ,ha ez a szar a 99 után megállapodott volna legalább 80-nál. De ennél a gyászos árfolyamnál teljesen jogos hogy mindenki a retekbe , pokolba küldi ezt a mocskos vezetőséget!!! A magyar tőzsde szégyen papírja!!!!!
Minden zöld, csak a delta piros, azokból amiket követek, vagyis akkor ott, a zoldekben, amik amúgy is folyamatosan eddig is emelkedtek nincs optimalizáció, csak itt, mindig minden valahogy úgy alakul h végül a delta piros lesz
Ez itt a Delta, így itt sajnos bármi megtörténhet.... mi már itt megedződtünk, bár én is néha elborulok, hogy milyen egy sz@r az egész jelenleg... Szinte minden ment az elmúlt félévben, csak ez esett 96-ról 66-ra (bár előtte szépen megindult és mindenki újra bizakodni kezdett, de az már a múlt, mert ismét eljátszották). Szóval ez itt jelenleg egy szívás, de lehet, hogy hamarosan jobb lesz (mindenki ezt várja évek óta). Ráadásul Eu források nélkül szvsz nem nagyon lesz itt semmi. Forgalom, bizalom nélkül minden emelkedés nagyon nehéz.... de bizakodjunk. ui. Bitcoin kellett volna inkább venned 😉
Na, de hat éve mehetne, mintahogy a többi papír ment is, ha menni akarna semmit nem számítana h itt adót akarnak optimalizálni páran, amúgy ez az optimalizáció hatalmas hülyeség, mert konkrétan bukót realizálsz plusz költségekkel és ez tény lesz, úgy h a jövőt nrm ismered, pl mi van ha nem tudod vissza venni olcsóbban, mi van ha nem lesz aztán nyerő, stb.
Nyugodt vagyok, sok sikert hozzá. Attól még igaz amit írtam. De akkor mondjuk azt h nem az aljas vezérkar és nagy részvényesek miatt nem megy 6. éve, hanem a folyamatos adóoptimalizáció miatt. Te hová saccolod 1 év múlva? Ha már céloztál rá.
Olvastál? Meg a reakciókat is? Hogy gyakorlatilag mindenki ezt csinálja? Csak nem beszél róla... Bikuci, kérlek ne ventillálj annyit. Figyelj, okosodj. Jó gyerek vagy, de tanulnod kell. Ha meg nem sértelek.
Nyugi, bro. Én háromszor veszítettem el mindent az elmúlt 26 év alatt. Most van tőkém, válás után is 3 gyerekem, akik szeretnek, időt töltenek velem, minden válogatott meccsen ott vagyunk....Ráadásul tudom, hogy a legjobb papírt veszem, és adom ....nyugalom. Jövő ilyenkor beszéljünk...jelenleg 1.100.790-db tulajdonosa vagyok. Nyugi, srácok.
Tudod itt az a baj h hat éve megy ez, most azért nem megy, mert december van, nyáron majd ősszel, ősszel, jaj majd decemberben, decemberben, jaj majd tavasszal, vagy ősszel és ez megy 6. éve, most ezért nem, most azért nem, jaj most amazért nem, ami mindig ugyanaz h tényleg nem megy.... Jaj most MRP, jaj most lejár a héten, jaj most optimalizáció zajlik adóval, jaj, jaj, jaj miközben eltelik az élet, mikozben lásd 4ig,opus,app telekom, otp, nutex stb.....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.