Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A kormány bebiztosíthatta a több milliárd dolláros akvizíció finanszírozását, ezzel leküzdve az ügylet egyik fő akadályát - mondta egy, a tárgyalásokban közvetlenül részt vevő személy a lapnak. A kérők az év végéig szeretnének megállapodást kötni, a tárgyalás folyamatban van.
Sajnos rengeteg a részvény. A cég ahhoz képest pici. Bizonytalanság van csak. Aki fentebb ről van benne annak nem vigasz ha pl. 3 szorozna. Ha valaki itt vásárol és 3 szoroz az más tészta. Persze lehet mondani, hogy mindenkinek saját döntése volt, amikor ide pénzzel szállt be. De itt erősen megtévesztették az embereket, és ebben a Delta vezetősége nagyon is ludas. Persze lehetne higítani már akinek van pénze. Szóval én csak azzal eggyeznék ki,ha 210nél el tudnám adni, amit mondtak. De erre nagyon kicsi az esély.
Annyira pesszimista a hangulat,hogy nekiálltam csipkedni.Remélem bázis épül.Elképzelhető egy leszúrás,de nem valószínű.Én már nem szabadulnék ha eddig ültetek türelemmel.Kitartást nektek!
Persze bármi megtörténhet a BÉT-en és ott voltam az Opusba 118-tól és mindenkit bíztattam, hogy nyaralni oda kell menni... legalább volt egy kis izgalom és öröm! 🐂🐮🐃 Itt meg sajnos semmi..... ezért is írtam, hogy szvsz az örök optimisták és bizakodók papírja lett 😔 Nagyon csalódott vagyok én is és dühös, de néha ki kell nézni az ablakon, hogy merre megy a vonat 😑
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.