Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
hagyjuk ezt a 42ft ot,minek ilyet számolni,lonzumnál bejelentette jászai azthiszem a 78ft ot,kivásárlásra,kb annyi volt,akkor már 200ft volt a részvény,ugy dobálta mindenki mint a szaros pelenkát és miért ,vagy 100 ig lement,miért azért hogy aztán 3400 ig ugy vették mintha mint az örültek,
Mire lemegy 42 re(így haladunk hétvégére jovohetre meglehet) meg egy kicsit tartják, addig elkészül pont a frankó beadvány, lehet 42 vel nem 210 el tolják be, a köztest meg kpba kicsengetik a deltanak? Ki tudja....
Lejjebb is van, mondjam meg? 😂 Ilyen papírt az isten nem látott még, oriasi. De az tutti hogy nem a csontos irányít mert ő ehez hülye lenne. Ezt kőkemény dörzsölt cowboy irányítja....
100 mikor lesz ? Új KV jelentésnél? Nem értem ezt a mai zuttyot , mivel közelről láttam már ilyen KV jelentés felülvizsgálatot. Bármelyik KV ebbe belebukhat , ebben semmi nincs , módszertanilag bukott meg , nem változtat semmin . A 0.78 HUF-os részvények sokkal kérdésesebbek...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.