Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az app nagyon alulértékelt,ezt mindenki tudja.Jövőre oszti is lesz,ami szintén szépnek ígérkezik.Úgyhogy akinek van befektetni való pénze,az most vesz még nyomott áron,nem a jó féléves jelentés előtt.
Nincs ezzel gond. Van ilyen. Az App például tegnap (vagy tegnapelőtt?) ugyanezt csinálta. Egyszer csak rakéta. Hogy miért, azt senki nem tudta. Lehet persze mínuszolni (pont leszarom :-D ), mert ugye van, aki az adott részvényben végtelenségig hisz, még akkor is, amikor ilyen történik; és hát ugyebár hiúsági kérdést csinál belőle, ha valaki az általa birtokolt részvényt nem gigaerős, mindennél is jobb részénynek tartja. De amíg egy részvény a semmire egyszer csak eltávolodik a földtől, na az számomra speka. Persze ettől meg felülök rá, hiszen - mint ahogy másoknak is - nekem is a legfőbb célom az, hogy drágábban adjak el, mint ahogy megvettem. :-) :-) És igen, tévedhetek is; ember vagyok. Lehet nyugodtan megcáfolni a véleményemet. Észszerű, logikus, tartalomal teli reagálásokra mindig vevő vagyok. :-)
Egyébként továbbra is érdemes figyelni, hogy kísértetiesen együtt mozog az opusszal, ma is szinte egyszerre indították meg. Én vélelmezem, hogy ez nem véletlen. r79,6 f50m
Tényleg érdemes a lufisokra figyelni, beírta csóri 16,20-kor, hogy majd most záróra öntögetik, erre 16,27-től kitépték a könyvet. Ezek ott tudnak valamit, csak játszák az agyhalottat. :) r78,6 f41m
Szerintem a o-dik napra várnak mert most nem kell a forgalom addig mindenkinek vételi Stop! Feleslegesen nem kell forgalmat generálni😀 Na de majd hétfőtől kell a forgalom👍🚀
Plusz adjuk hozzá azt a mennyiséget amit a többmilliós, ill az 1 mill- 500 ezer darab közötti befektetők felszívtak-( felszívnak)!A hàtralevő kb 89,5 millió darab vételére szóló r.kgy-i felhatalmazás realizálása tovább fogja apasztani a piacon kintlévő rv mennyiséget!
Ami várható: tovàbbi nagyvolumenű srv- vel kapcsolatos igazgatósàgi határozat(ok) közzététele, elemzőházzal szerződés a Prime miatt, a közel 1 éve bejelentett akvik realizálása, újabb vételek az alapok részéről!Sztem😊
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.