Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szvsz enged el a dolgot, sajnos itt mindenki ismét befeszült az elmúlt napok történései és nagy várakozások miatt (100 - 200 Ft-os árfolyamok), így a rossz hírhozókat most nem fogják kímélni, ahogy Te is láthatod... Én már rég elengedtem ezt a fórumot, mivel itt csak felfelé lehet énekelni vagy esetleg még lehet hajrázni 😅 Kb. ennyiből áll, de szvsz a legrosszabb, itt maga a cég.....
Hagyjad már szegény manopit ugyanúgy vakon van és csak lutrizik mint mi itt sokan. Szerintem ő is alig várja hogy majd valamikor 80 ft-nál kidobja nagy részét. Nem kell itt nagy csodát várni, ugyanolyan mocskos geci a vezetőség mint az elmúlt 6 évben, név változtatás ide vagy oda, a szar az szar marad 😃
talán akkor vége a szar MRPjüknek végre, mehetne legalább 63 fölé mert ott vették meg 63,3-mon, felfoghatatlanul nehéz ez az egész ami delta, manopi mondj valamit, az, hogy nincs stabil értékelhető forgalom hatalmas gond szerintem
Tájékoztatás -Vezető feladatokat ellátó személyekkel szoros kapcsolatban álló személy tranzakciója és Saját részvényállomány változás (2025.07.17.)Csatolt dokumentumok:
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.