Egy tőzsdén bármi lehet. Szerintem a jelenleg túlárazott, túlvett, és nincs "hír", és - szerintem - mostanában legfeljebb az lesz a hír, hogy majd lesz hír. De ettől függetlenül lehet vele valamit kezdeni. Nekem rövid időn belül ez volt a harmadik kör. És talán meglesz a negyedik is.
A közgyűlés tervezett napirendi pontjai: 7.) Az adózott eredmény felhasználásáról való döntés és az osztalék megállapítása. Egyertelmuen leirtak a kozgyulesi meghivoban.
Apportot behoztak.Veres az osztalekot felveszi kp-t benthagyja a cegben,kap helyette reszvenyeket.Utana meg szepen felhuzzak mint legutobb,persze olyan merteku emelkedest en nem varnek.100ft-120ft benne lehet. kb ennyi vagy bejon vagy nem
Meglatjuk kedves batyam a reszvenyek kb 85%-a Vereseknel van.Apportot 30 napos atlagaron hoztak be (75ft)nem hiaba toltak le. Osztalek dontesig ugyanez lesz Veresnek ez az erdeke tobb reszveny kap majd az osztalek utan. Utana pedig benne lehet egy felhuzas az jovobeni akvik miatt is az erdekuk a magasabb rv-arfolyam lesz.
A szektában olvasom hogy már annak is örülnek hogy ma csak kicsit eset, bár 5% nem kicsi. De nagyon érdekkel mikor értik meg hogy csak speka rali volt, és irány vissza a 40ftos tartományba.
De most 7én lesz valami jelentés azért kezdtem el figyelni, mert ott olyan adatokat osztanak meg ami befolyásolja a papír árfolyamát. Mert ha kilő az adatra, akkor már nem szállok be:-))
Amennyiben számlájáról magyar forintot (HUF) szeretne kiutalni, ezt a WebBroker rendszerünk „Pénzműveletek / Utalás/Átvezetés” menüpontjában tudja megtenni.Devizában történő utalást csak ügyfélszolgálatunkon személyesen, vagy telefonon tud kezdeményezni. Az utaláshoz minden esetben szükség van a célszámla IBAN számlaszámára és a fogadó bank SWIFT kódjára is.A számlájáról kiutalni olyan számlára tud, amely kizárólag az Ön nevén van, és amelyről legalább egyszer érkezett már beutalás is.
Már utaltam ki pénzt korábban kedves bátyám, tavaly amikor a wallisban volt az a nagy szárnyalás, csak nem emlékszem hogy a digipason a kód után melyik számot kell megnyomni:-))
Ha jól emlékszem az ANY már bejelentette az osztalékfizetést, és nem emlékszem, hogy a megfelelő javaslat visszavonásra került volna. Vagy igen, csak én maradtam le valamiről?
Írom a menetét. Pénz műveletek, Kiutalás/átvezetés Beírod az összeget, bejelölöd, hogy mikor. Tovább a jóváhagyásra, és ott már írja is... Digipasson a 2 kell, majd beírod a kapott 6 jegyű kódot a digipassba, ami generál egy 8 jegyű számsort aminek a helyét látod is.. És jóvá hagyod.
A KARTONPACK Dobozipari Nyrt. ezúton bejelenti, hogy a Tőzsdei Egyéni Befektetők ÉrdekvédelmiSzövetsége felperes által, KARTONPACK Dobozipari Nyrt. alperes ellen társasági határozatfelülvizsgálata tárgyában indított peres eljárás 2020. március 25. napján jogerősen befejeződött aDebreceni Ítélőtábla per megszüntető végzésével – Gf.IV.30.078/2020/2. számú, 2020. március 25.napján kelt végzés -, azon indokolás alapján, miszerint a Tőzsdei Egyéni Befektetők ÉrdekvédelmiSzövetsége felperesnek nincs perbeli legitimációja, azaz perindításra nem jogosult a felperes.Budapest, 2020. április 3. napja." Tebész vélhetően itt is hasonló eredménnyel fog járrni.
Eladták szerintem, írta itt valaki aki belülről ismeri a céget, hogy likviditási gondjaik vannak, a vírus miatt leálltak a megrendeléseik, ezért mindent eladnak, és így próbálják túlélni a vírus okozta válságot. Pont ezért nem értem hogy itt sokan mért ábrándoznak,amikor a cég a túlélésér küzd, az árfolyam csak azért ment fel mert ők szerintem mindent eladnak.
Mivan veled ember? De tényleg 😁 1.hete amit lerendeztel meg amit most lerendezel homlok egyenes mas. Aki meg beirta a likviditási gondokat nem fejtette ennyire ki, hozza tettel rendesen. Illetve te is tudod mennyit ert a beírása 😂
Én kerestem vele elég pénzt, és csak azért szóltam a többieknek is hogy ne ragadjanak be, látod a saját szemed hogy megtorpant, nincs tovább, jön a lecsorgás, jön a rossz jelentés a cégtől, hamarosan újra 40 ft lesz:-))
Mindég arra megy a papír amerre én várom, van úgy hogy pár nap eltéréssel, jön amit én mondok, de mindég jön, biztos vagyok benne hogy 1 hónapon belül lesz delta részvényem, mert 40nél csak én veszek mint a múltkor, akkor is itt kellet rábeszéljek mindenkit hogy vegyenek, most meg nem akarnak adni, várják hogy jól leesen:-))))))))
Én írtam, a likviditási gond valós. Már a tőzsdére menetel is ezért kellett, mert ez maradt, mint egyetlen túlélési lehetőség. A NAV zárolási akciója volt a következő, ekkor annyira megborult, hogy tárgyalni kellett a számlavezető bankokkal. Ez egyik bank nevet nem írok ki is szállt, így az a folyószámláját utána nem preferálta a cég. Ekkor jöttek az otp-s srácok, akik adtak hitelt, de spekaként tözsdén kívüli tranzakcióval beszáltak a 2Ft-os pappé bizniszbe. Aztán gyorsan dobták is a piacra jóárasítve, amint a hírre felment az ár. Azóta covid + mnb bírság + folyamatos visszaszorulás a hazai it erőtérben garantáltan pusztít..
A papírok kölcsönadása gyanítom az otp-s embereknek ment, mint a hitel biztosítéka. Innentől kezdve mindenki találja ki maga, hogy mi lehetett az elmúlt napok eseményei mögött.
A wallis egybe vissza fog adni mindent, most kedden teszik közzé a nyereséget, meg azt is megmondják hány Ft lesz az osztalék, utána mint az örült megy fel, és vissza ad minden pénzt:-))
Azért vigyázz, nehogy beragadj egy 200-al a fal felé gyorsuló cég papírjába:) Merthogy a gondokat tovább tetézi a gyenge Ft. Az ugye megvan, hogy a legtobb it termék, hardver, szoftver, stb. dodoban vagy eurban kerül kifizetésre a gyártónak, delaernek, forgalmazónak. Itthon viszont forintban fizet az ügyfél. Durván 20% forintgyengülés az elmúlt fél évben több, mint egy egyszerű pénzügyi műveletek eredménye sor a könyvelésben..
Én is halottam hogy sorba állnak, igazad van, de olyan sok autót rendeltek tőlük tavaly hogy idén nyár közepe lesz, mire az összes autót átadják. Ezért szoktam jókat nevetni amikor azt mondják hogy vissza eset a forgalmuk, mert én tudok róla hogy sorba állás van:-))
Ember, ez nem így működik. Az ingatlanpiacon is jellemzően EUR-ban vannak meghatározva az irodabérleti bérleti díjak. Miből gondolod, hogy mindenki hülye és ő viseli az árfolyamkockázatot?
Talán mert van pár évtized rálátásom a témára? Egy kezeden meg tudod számolni, hogy hány esetben tudod érvényesíteni. Merthogy napi szinten akkora a változás, hogy az már követhetetlen. Csak csillapítani tudod a kockázatot pl. előre beépítesz tartalékot (ha tudsz), devizaműveletek, stb. kiiktani nem. Elnyertél egy beszerzést, hurrá, csak mire pénzügyileg rendezed már más az árfolyam, eszi a tervezett profitot. Ez nem ingatlanpiac, teljesen másképp működik. Ez nem hülyeség vagy okosság kérdése. Piac diktál, ha árfolyamkockázatot bele akarsz tenni pl. egy állami szereplő szerződésébe úgy irtja ki belőle, mint a huzat, ha nem tetszik el lehet tolni a biciklit...
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.