Vírusmentes, izgalmakkal teli szép napot Mindenkinek! A tegnapi napot bizonyára kompenzálja a tőzsde, de az Est rallyja így is szép volt. Valaki a szektásoknál azt írta, amikor hasonló, óvatosságra intő hozzászólása volt egy ottani tagnak, hogy "nem érdekel a véleményed .... ". No, az ilyenek a 19-re húznak egy lapot, és ideig-óráig be is jöhet nekik, de utána hatalmas bukta.
Hát azért 50 nem hinném lenne , Viszont 100 -120 reális egy következő le körben opinál. 50 nél már komolyan kellene parázni a vezetőségnek némelyik joggal felbőszült részvényestől!!! De tudod mit, ilyen ne forduljon elő .Legyen nyárra Opus 400, delta 200, ezzel úgy gondolom mindenki kiegyezne😉
Azért még mindig jobb helyzetben a deltások, hisz a semmire emelkedik. 😄 Viszont Opus tulajok piszok nagy szarban vannak, mert ott a mindenre is csak esik a papír korábban elképzelhetetlen mélységekre!!😟
Amúgy én tényleg készülök. Valószínűleg lesz reggel még felhúzás ,ott próbálok kiszállni közel nullában, mert lesz itt bőven hintáztatás!! Piszkosul gyors volt ez a felfutás amit nem indokolt csupán a végre megszületett delta név!! Na azt se felejtsük, totál nyakunkon van még ez a vírus para!! Ha nem is sikerül visszavenni lejjebb van még számtalan papír amibe jó lehetőségek vannak ,lesznek 😉
Báttya, 145-ön adtam el legutóbb... Majd akkor veszek legközelebb, ha a gyerek nem itthon lesz “home office suliban”... Megoldották, hogy a tőzsde minimum másodlagos legyen... Csá!
Hiszi a Pisti... A Wallis volt a téma. Nekem mindegy, hogy ki, hol vett Deltát... Egészségedre! Csak ettől a s...rázástól hideglelést kap mindenki. Mentem.
Be ne vedd már ezt a cumit, másodszor adta el két hét alatt, az átlaga meg valahol 140 felett lehetett... Öreg motoros, de egy nap alatt kiismered... Kamu-királyok császára...
Egyszer biztos annyi lesz, de nekem most nem volt türelmem:-)) ráadásul ez a vírus mindenbe bekavart, nehogy azt gondold hogy vége a válságnak, lesznek még itt nagy sírások, ilyenkor készpénzben kell lenni, és az ilyen lehetőségeket, mint pl a delta kihasználni:-))
Elég szomorú ha ez még magyarázatra szorul! Tudod az a gond mindaddig jó egy részvény míg benne vagy aztán ha eladod már mész is másik topikba lebeszélni. Egy szava hihetetlen ember vagy, de elég sokan ismernek már, szerintem mindenki tudja,hogyan kezelje a beírásaidat! Egy kaméleon vagy nem más! Örüljél ez volt az utolsó,hogy megszólítottalak! További szép estét!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.