Írtam már, hogy a 4. név, akit várnak, Godot. De olyan kombinációkat gyártanak, és olyan következtetéseket vonnak le egy egyszerű felhúzásból, hogy azt "tanítani" kellene. Persze ettől még legyen jó nekik!
Nem tudom mi a gondod! Azt írtam, hogy legyen jó nektek! Vagy írjam az ellenkezőjét? Igen, valóban nehéz nyelv a magyar főként akkor, ha beszűkült tudattal olvas valaki valamit.
9,38 kor betettem egy másik kóbor ottegyes topicba a következőket: kicsit beragadtunk, nem is baj, nem tudom ki hogy van vele, de eladtam a estet, jól esett ilyen ínséges időben a betevőt megkeresni----- na azóta egy kicsit megindultunk, nem nagyon csak egy kicsit
5 555 ft volt 2000.12.14.-én a történelmi maximuma. De az is nagyon durva...
1
0
Válasz erre
▾hirdetés Azt is írd oda hogy akkor még csak 50millió db papír volt.
Hagyni kell nem piszkálni, mert balekokra várnak. Ha veszel tömnek, ha shortolod egy-két bejegyzéssel a könyvben kitépik és megint beszopt@ a delikvens..
Nyomorult magyar tőzsde, ekkora forgalom ami tegnap meg ma volt itt a DELTA-ban, régen 300 felett kellene lennie, lehet keveset is mondok! De majd az lesz szép mikor, ekkora vételeknél majd le megy 40 Ft ra. Itt mindent meg lehet csinálni, a kutyát nem érdekli. Lesz még csoda itt mikor, papírokat majd kivezetik, amiket kiszortak a jó népnek. Ráfogják erre a retek korona vírusra,ők jól jártak, de mi??? Kezdik újból, kurva nagy tőkével!
A delta nevu menyasszonyrol beszeltem, de ha mar igy felhoztad zsak a foltjat talalta mert a hazassagban mindket fel hitelkeptelen volt az est is es a delta is:) Szoval nincs min csodalkozni..
Azért én egy kicsit vettem 92-93 között, de ott állok 90-en is, mert egy prémiumkategória előtt álló részvénynél talán nem engedhető meg nagyobb zuhanás, és a likviditás céljából talán még fel is rántják egy kicsit. Szóval - hír nélkül - revideáltam a korábbi álláspontomat, és a leírt okok miatti optimizmusom győzött a tapasztalat felett. Pedig a korábbi Est-emet kiszórtam jóval alacsonyabban is. Majd meglátjuk.
Az emlékeim nem csalnak te 30% esést prognosztizáltál, attól igen csak messze vagyunk! Amúgy meg már megszokhattuk tőled,hogy egy szavadat se kell elhinni! :)
Abban én már kétszer befürödtem. Szerintem a vírusjárvány elején nem foglalkoznak stratégiai kérdéssel a cégek, hanem a minél kevesebb kárra - elmaradt haszonra - a túlélésre játszanak. A brokik és a spekulánsok pedig napizása, shortolásra.
Lehetett volna az is, én is hasonlóra számítottam, és valahogy a tudatom a bejövő információkat az előítéletemmel egyezően redukálta le, és kimaradt belőle az az információ, hogy az Est/Delta készül a prémiumkategóriába, aminek sine qua non-ja a likviditás, amit fenn kell tartani. Erről egyik ismerősöm beszélt, és akkor esett le, hogy ez kimaradt a mérlegelésből.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.