Ipad árús deltánál már kapható az uj ipad 😂 A templomosok érzik a lényeget az első sorban?-amikor “it eszközök kereskedelemről” beszélünk, akkor még úgy sem tudnak még mindig kijózanodni?😂
Szerintem te mint jelenlegi felügyelő a templomba kicsit elvagy tévedve a cégnek a tevékenységi köreivel. Mielőtt okoskodnál, járd körbe alaposan azt , hogy a papírod mivel IS foglalkozik, mert így elég tré lett a beszólásod.
6 éve figyeli mindenki. Nézd engem nem érdekel milyen álomvilágba élsz, de ajánlom hogy nézd meg jobban azt ,hogy a csoda cég mibe “utazik”. Tudod sokan beleképzeltetek sok mindent ebbe a cégbe, pedig az elmult 6 ev pontosan bizonyitja hogy nem tobb , mint egy atlagos IT ceg. De szive joga mindenkinek azt hinni amit akar, de ennyi ido alatt azert mar a gyerekek is rajottek volna hogy meglettek nyomva . Bar a ceg mindvegig azt kommunikalta ami jelenleg lathato , kiveve a 210ft,csak nagyon ugyesen sakkoztak olyan emberekkel akikre lehetet egy viziot epiteni. De az is meglett magyarazva hogy direkt mutatnak mast mint ami van, hat 6 eve jol csinaljak akkor😂 Ha ez lesz 210 forint egyszer , szerinted mennyi a realis erteke mai gazdasagi adatokkal nezve a 6 evvel ezelotti 170 ft hoz viszonyitva? Tegyuk fel holnap 210 ft lesz, mi a valos nem szamszeru erteke a 6 evvel ezelotti 170 hez!? Varom valaszod !! Vagy inkabb ugy kerdezem , a 6 evvel ezelotti 170 ft arfolyam akkori erteke ami volt, most mennyinek kellenne lennie az arfolyamnak hogy CSAK AZ AKKORI ERTEKET MEGKAPD, nyerorol ne is beszeljunk!!!
Az, de ez a papir nem az a mutyisztan ami a tobbi volt , 6 ev alatt nem mutyiztak meg, azaz meg mutyiztak csak a befektetok karara. Es azt hagyjuk hogy a reszvenykonyvben kik szerepelnek, masik 20 reszvenykonyvben is benne vannak. De komolyan kerdezem , szerinted mennyi kellenne legyen az arfolyam hogy az akkori erteket visszaadja, es lesz szerinted annyi? Illetve jelen allas szerintem ha mutyika is lenne , mernek a mutyikak mutyiztatni valasztas elott? Ugy repulnek ebben a papirban az evek mint 8 osztalyos suliba . Lassan ez is kozepiskolas lesz😂
Ha ma áttöri a 61 lefelé akkor nem kizárt hogy csőd lesz?! Aki okos menjen 4ig ennek sosem lesz már xxx árfolyama Manyopi meg szerintem már lehet eladta Eltűnt
Ez után s jelentés urán akar ma 48!is Johet Nagyon elmaradt Már vkik adják egyre többen jönnek rá hogy ebben az estmedia volt a rali ezeknek már nem kell innen pénz
A tervek és a kilátásokFelvásárlásoktársaság olyan, az alkalmazásfejlesztés, ipari automatizáció és IT biztonság területén tevékenykedő társaságokat keres akvizíciós céllal, amelyek értéke nagyságrendileg 1-2 milliárd forint körül van. 6 év ment a budira,köv 1-3 év szintén valószínű,(középtáv=2-3 év), és közlik ,hogy van 6 mrd (😂)akvira, kerdes rem egyszeru: Még mindig álmodóba vagytok kedves szektasok?
Következő 1-3 évre hátra lehet dőlni , de 27- ig biztos a leírtak alapján. De majd ezt is megmagyarázzák a papok ,hogy félrevezetés , tutti van mögötte nagy okosság, nagy repterek , nagy barnák, nagy nevek , nagy alapok és bankok, ahogy tettek ezt 2021 körül amikor a cég a következő 5 éves( 26-ig)kilátásokat jelezte előre . Most ugyanez ez lesz a köv 3 évvel.
Igen De én ráérek mert ma sem írtál semmi biztatott és az eredmény is igen gyenge Ameddig ti a szektaba bekapjatok a legyet addig én pénzemet USA coin és pl 4ig forgatom Ha jövőre narancs megbukik ez lesz újra 2 Ft jót fogunk röhögni 🤣🤣🤣
Nézd meg az ország 70% elege van ezekből Neked nem? Ottone Set Csepel stb Katlrtonpack Vajon te ti benne ragadtatok e? 99% nem Én nem kívánom hogy itt is az legyen vagy 2 Ft de roppant gyanús hogy minden megy ez nem ill BUX 100k és itt semmi
szzerintem a 90% nak elege van.és mivel mhatalom és pénz és parancs náluk van ez a töpörödött kissebség basztatja az egész népet.és a 90% hagyja.én meg páran mit csináljunk? talán nyirjuk ki mindet? de tényleg máshogy nem lehet.de ugy mint gandi igen-mindenki ki az utcára mindent lezárni és addig amig el nem távoznak.nem ugy mint txisblokád-mert láthatjuk utána mi változott semmi.
Melyik jövő hét? Odaát nyugtatni jött a manyopi aki bebolonditotta a szekta tagokat hogy vegyek tartsak már 7-8 eve a mialatt mint én is adni venni kellett és máshol forgatni! Ez egy igazi 0
semmi probléma oda át , Telekom vételem 460 -as átlaggal , én is kiültem vagy 6 évet most meg 1700 fölött van , szektások is várhatnak még 6-7 évet amig 80 fölé ki lö a árfojam. Picit sétálnak meg rötyögnek közben , nincs itt semmi baj. ( ha addig még a BÉT-en lesz)
Srácok most komolyan kérdezem, mi a jó istent vártok 6 mrd értékű akvinál??? Mezei parasztgyerekeknek nekünk ez nagy szám,de ez a 6 mrd egy epület korszerűsítésére éppen csak elég. üzleti életben , főleg cégértéknél ez egyenlő a nullával, főleg ha részvénytársaságba dobják be.( gyors oszd el a részvény számmal, megkapod mennyit hoz a konyhára, sarkosan) 1-2- mrd - ért “sufnyi” cégek vannak , tényleg nem tudtok gondolkozni odaát , tisztelet a kivétel. Én nem akarom ezt elhinni hogy valaki ennyire naív legyen vagy . 6 Mrd- t helyi kisebb nem neres vállalkozások is érnek. Ez sehova nem fogja vinni az árfolyamot , max egy speka körre!!!!
Arról beszélj mit vársz 6 mrd értékű akvitol!!!! Szerinted mi fog változni egy ,vagy több ,de 6 mrd összértékű akvi után a cég és az árfolyam tekintetében!! ?? Beszéljünk a lényegről! Vagy a hulyeket keresitek még mindig a szektába aki abszoludt nem tud gondolkozni, vagy tenyleg ennyire mamorba vagytok es elfelejtetek gondolkozni , elmentek a realitatol teljesen. Mondom megegyszer , 6 azaz HAT MILLIARD
Menj be könyvet nézni!Ezt folyamatosan csak veszik.Doch szépen összefoglalta szerdán vagy csütörtökön.Nem hiszem,hogy ennyire szeretik égetni a pénzüket.
Nyilván ha adjàk , valaki(k) veszik 😂😂 Hagyjuk a könyvet, multkor leírtam,6 év alatt ,nagy nevek pozicioba / reszvenykonybe ,kozbe eltelt 6 ev es 60 ft a papir. Nagy dumák azok vannak csak ugy ahogy nagy barnák , meg nagy alapok . Tudod mikor szoktak az alapok bankok mar venni egy papírból? Akkor amikor mar olyan70-80 % elerte a varhato arfolyamot. Ugy latszik te nem vagy tisztaba egyik alapszaballyal, amikor az alapok bankok veszik akkor kell elkoszonni . Es ezt sokan tudnam a templomba is , megis szembe mentek a sajat jozan elveikkel az evek alatt.
A nagyok nem adják testvérem,az alapok meg veszik.Ez akkor most ellentmond a scenáriódnak😉.Miért töltöd itt az egész napot a fórumon ha ennyire szarnak látod ezt a részvényt?Ki érti ezt😂
Na pont ezzel van a gond , testvérem. Más papirokat mikor vettek az alapok? Milyen fázisba volt az aktuális árfolyam amikor az alapok elkezdték nyaldosni? Teljesen mindegy melyik részvényr beszélünk. Egy alapot mondj amit egy olyan részvényhez tudsz kapcsolni ami mondjuk triplázott miután már az alap bőven benne volt.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.