remélem nem lesz igazad :) shortot sose tolok elvből, illetve az árfolyam leküzdését se tartom helyesnek. így ha van részvényem ha nincs, az emelkedés mellé teszem a voksom :) hajrá Delta
40 ig mégsem áll! Ott kellett bevásárolni, most másfélszereztél, kell ennél több az éven? 150% mindenkinek lehetőség adott volt. Most megyünk 3500 ra!!!
itt már elég régóta tömnek, a birkák meg eszik, aztán mennek a vágóhídra mondjuk azt sem értem, hogy miért nem néznek utána, mi van a cég mögött, mondjuk sok mindent nem látnának
Kedves Mester! 65forinton is ugyanezt mondtad :D Mit fogsz mondani 130nál ? Lufikirályok nyomjátok csak nyugodtan! 60forinton 30ra vártátok,azóta volt 116,8 is és most is 101!!! Ti nyomjátok csak nyugodtan, az egyenlegünk meg beszél helyettetek ;-)
101 millió rv Bétre bevezetve, 281 millió rv nincs bétre bevezetve mi ha ez nem a szopatás, főleg a be nem vezetett részvények mögötti értéket tekintve
Beetetés ment srácok, a két vakegér, aki nemrég kijött a fényre nyilatkozni a sajtónak általában rejtőzködő életmódot folytat, ha kijönnek a fényre, na ott nagy szar van a háttérben.
A másikban írja valaki hogy hihetetlen két ilyen nap után csend van. Persze hogy csend van hisz ők is tudják hogy átverték őket, minket, itt most csak a delta kereset nagy pénzt.
Hát nem tudom ki verte át kit, de én örülök hogy kiszálltam szinte napi maximumon, bár kicsi maradt, de az elhanyagolható. Azért ebben a válságos helyzetben ritka az ilyen emelkedés akár hírrel akár hír nélkül, szóval szerintem is szakadás következik!! Még holnap appból próbálok kiugrani, aztán készpénzzel várni az elkövetkezendő borulást😉
Persze, de ahhoz el is kell adni valakiknek, saját vagyonukkal is felelnek, mint vezető tisztségviselők. Hatalmas a banki hitel, mert már eleve abból vették meg a céget a régi tulajdonosoktól és ezután jött az est médiával összebútorozós sztori. Versenyt futnak az idővel, mert a kirakatban működtetni kell a fospumpát, hogy a kisbüfik elhiggyék minden ok, közben meg mnb büntet, fizut is kéne adni az alkalmazottaknak, likviditási hitel, irodabérlet, céges gk flotta lízing és üz. költségek, közeleg a point of no return
Ha nem hát nem, javaslom térjünk vissza a holnapi eséshez, ami szerintem 30% körül lesz, de azt javaslom hogy most senki ne vegyen mert pénteken újabb esés követi, sőt azt gondolom hogy még hétfőn is esni fog. Talán a jövő hét kedden lehet óvatosan vételbe fogni.
Nem volt akkor forgalma a legutóbbi napokig, hogy erre lehetőségük lett volna. Amit ki is szórtak az a pénz tűzoltásra kellett. Azon kívül a tipikus régi ügyfélkör gyárai leálltak a termeléssel, egy részük a honvédség "gyámkodása" alá került. Új beszerzések így valszeg már a haveri cégek felé fognak kanyarodni, nem erre. Asszem ezt hívják sakk-mattnak.
otp-s emberekkel ne gyere, köllött a likviditási hitel, házaltak a bankoknál, de lepattantak. otp-s srácok valszeg spekaként kaptak a hitelért cserébe 2 ft-os részvényt tőzsdén kívül. Oszt amint megjelent a nevük, kisbüfik rögtön elélveztek, ők meg eladták nekik az akkor még pappét "jóárasítva". Eddig kb. ez zajlott..
Komolyan kérdem. Ezen a foson mi ér egy forintot is? Nem 100-at vagy mennyi most az árfolyam. 3,5 árából vehettek tkomot, 19-ből Mol-t, 64-ből Richtert, 89-ből OTP-t, azok legalább működő cégek, árbevétellel, profittal, jövővel még, ha az most talán kissé kevésbé pozitív is. De ez, mindig csak a tolvajok, lehúzók, csalók cége volt, és az is maradt. Se árbevétel, se profit, se vagyon, se jövő. De van MNB bírság, nav végrehajtás.
Ezek szerint az emberek imádnak a simlis, csaló cégek részvényeivel orosz rulettet játszani. mol. otp, richter, stb. túl drága és túl átlátható, megbízható. Kell valami olcsó, de legalább átláthatatlan cég, valami jó kis népmesével. Itt még mindig inkább hiszek az ilyen mesemondóknak, mint a pénzügyi helyzetre vonatkozó egzakt számoknak.
Ezt a papírt most bottal sem szabad piszkálni, ha kisbüfiként shortolod kirázatnak, habár az egyik sajtónak nyilatkozó egyszer mondta, hogy ezt a papirt nem lehet shortolni, de neki azt sem hiszem el, amit kérdez. Ha meg longra veszed, akkor meg kitömnek jó drágám. Maximum gazdálkodj okosan játékpénzzel lehet ebben a papírban rulettet játszani, ha már tiszteségesen beszakadt
Ahogy mondod azt hiszek, amit akarok, hiszen messziről jött ember azt mond amit akar. Javaslom keress vele tovább, de ugye nem baj, ha ezt én nem hiszem;-)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.