Így van forgalom nélkül nem lesz itt semmi, ráadásul tényleg nem nyernek ezek mostanában szinte semmit, mivel szerintem nincs semmi jelenleg kiírva, a japán licit pedig amúgy se fekszik a DELTÁNAK (az is lehet, hogy amit megnyertek, nem lesz teljesítve, keretszerződés stb.). A Fityeszesek elcseszték az IT fejlesztésre szánt pénzeket, így szvsz Eu-s pénzek nélkül itt nem lesz semmilyen előrelépés (eddig is az EU-s pályázatokból próbáltak éldegélni, túlárazni, de a forrás lezárva, így egyre nehezebb minden). Így terveim szerint nekem már csak egy tranzakcióm lesz a Deltában, után rá se nézek... Ráadásul a szektás KF öregasszony is már iszonyatosan idegesítő ott és 40 napon belül már kétszer is kitiltatott, így jobb rá se nézni erre a papírra és a topikra.... Pedig voltak szép remények, amik szépen lassan szertefoszlanak....
Mire alapozod ezt, vagy esetleg hallottál már valamit? Remélem, nem lesz igazad, mivel nincs kedvem a Delta miatt is rendőrségre járni mint a OTTone külügyi csoda papír miatt... mivel ilyenkor legalább egy feljelentés jár nekik, amit persze majd évekig elhúznak majd megállapítják, hogy semmi szabálytalanság, érdekes nem történt és az ismeretlen személy, ismeretlenre helyre távozott a mi pénzünkkel.... 🤬
110 frt nál irtam a szektába évekkel ezelött hogy 90 alá fog esni , erre meg kidobtak onnan . má hogy lebeszéö vagyok , a felbeszélök meg eltüntek . (futás meg rötyögés)
Csak nehogy kicsesszék mint ottone t mert egy ideje már nem kapnak megrendelést sem!!! Egy pénteki napon lehet lesz benne egy meghuzas azt kapat örökre 😀🤔
Már a szekta is pánikban lassan összejöhet nekik ottone2 lehet az lesz? nagy hencegők így szoktak járni Betesznek egy olyan hírt amit 2-3 személyes cég ki tud vitelezni Újra lesz josda3
A szart akárhogy fényezzük szar marad!! 2019 nyara óta megy a hanyatlás, mióta deltának nevezik ezt a szarkupacot!!! Szerintem a mosolyogva sétálós fazonnak igencsak görbül a szája manapság!! Még írni sincs kedve, hosszú idő óta 😃
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.