Josda2 rés jött és fogta illetve akik ott vettek már adhatják plusz 7-8% haszonnal! Ha mennem kell josda3 rés miatt a josdaba kuldhetnétek rá pénzt nem lesz több ingyen tanács 🤣🤣🥰
Megint elhúzták a mézesmadzagot a templomosok előtt, végére csak nyalóka maradt megint nekik . Kezdem azt hinni hogy ők ezt tényleg élvezik, igénylik hogy a roller másik oldalán legyenek🤣 Bár ahogy látható a 140-180 közé várok is pont eltüntek🤣
Ennek lőttek. Irány 60. . Kb bármibe lehetett keresni Magyar és kül -be,egyedül a Deltába van cumika vagy 5-6 éve. Mekkora érzés lehet benne ülni vagy mekkora baleknak kell lenni hozzá 🤣🤣
De tényleg még az utolsó agytalanok is tudtak casht csinálni kb bármibe bárhova tették a kis casht. Az meg negyedelt 5-6 év alatt és trendekrôl meg repterekeől folyik a diszkurzus 🤣 Rajtam nem áll ; hajrá Delta 🤣🤣
Félreértettél öcskös. Én tudtam rajta pár alkalommal keresni, nem sokat de tudtam. Írásom lényege az volt te kis ertelmezési hiányba szenvedő , hogy akik 5-6 éve nézik és várják az 1000 mrds akvit🤣
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.