Milyen papírod van? úgy látom a magas lóról beszélsz, mintha te lennél valaki. Itt most az lényegtelen hogy te a deltába igazgató vagy, itt ha írsz csak 1vagy a sok közül, ezért ajánlom szállj le a lóról, itt akarsz beszélgetni. ha meg csak szemétkedni jöttél? akkor told el a biciglit.
ma vettem est részvényt amerikában és most adtam el a delta részvényt tokioban ,azért igy csináltam mert addigra járvány volt amerikában de tokioban már nem ,de lehet hogy forditva volt ,találják ki hogy volt,..........na kb most ilyen a média megtévesztés mindenhol.komollyan mondom kidobok mindent a kukába ahol informácio jön.
Na egymás után jönnek az igazgatósági tagok a Delta pártközpontban bebiflázott, felprogramozott szöveggel:))) Milyen népszerű a topicod a körükben Marsi. Nem emlékszem, hogy mikor volt otp, molly és ricsi papírom, hogy Bogsch Erik, Hernádi vagy akár Csányi a portfolio topic-okban írogatott volna Marvel hősös vagy batman-es alsógatyóban álnéven:))) Jó ez a papír na, mondom én:)))
Ki mondta, hogy versenyezni akarok veled, hogy Te milyen matuzsálem vagy. Arra reflektáltam, hogy nagyon mellé lőttél csak ahogy szoktál. De tudod,hogy csak 9 es 12 között mehetsz boltba!
Akkor már régi motoros vagy k&h equitisnél kezdtem Kulcsár botrányt követő megtisztulás után, az sem ma volt. De előtte volt, hogy sorban álltam mol részvényért.
OTP nél voltam, a teletekszet néztem a 15 perccel késleltetett adat alapján kereskedtem, néztem a mozgást, és úgy kellet telefonálni a brókernek, és vétel vagy eladást ő intézet:-))
Lehet 96 volt már nem emlékszem, de előtte már évekkel vetem papírt, akkoriban még nem néztem minden nap, az orosz válság után kezdtem a napi figyelést:-))
Nagyon képben vagy látszik. Töltsd le a hisztorikus adatokat az otp-től. Elég sok otp papírom volt sokáig, így eléggé beégett, hogy a papír névértéke volt 100Ft, nem az árfolyama. Ez kb. minden osztalékról szóló igazolásban szerepelt. https://www.otpbank.hu/portal/hu/IR_Reszvenyadatok
A lényeg sokat változott a világ azóta, és most már ha valaki odafigyel, akkor akár megélhet a tőzsdéből. De ha valaki érzelmi alapon szerelmes lesz egy részvénybe akkor az előbb utóbb üres zsebbel távozik.
Már megint ebbe a karakter gyilkos semmibe kezdesz? holnap örülj ha 80ftért tudod adni a papírod, mert fogynak a verebek, és már lassan ők is a 30ft fogják várni:-))
Senki nem mondta, hogy minden úgy jó ahogy van most a cégnél, de papír nélkül mi visz rá titeket, hogy a cégget tiporjátok a sárba és most ne gyere azzal,hogy te csak meg akarod menteni azokat az embereket akik ide fektetnének. Mondom sürgősen kezeltesd magad!
Sajnos ma is lemaradtam otókáról, mert halaszthatatlan ügy miatt egész nap távol voltam, pedig látom ma is emelkedett. De semmi gond holnap veszek, mert gondolom nagy dolgok lesznek otóba, az se gond ha 220ért veszek, mert szerintem 6-800ft lesz hamarosan az ára.
Szépen jönnek a minuszok, mint ha miattam esne a papír, most szólok hiába nyomjátok a sok minuszt, semmi nem fog változni, nem miattam esik a papír árra! Az esés azért van, mert itt mindenki pozitív hírt várt ami nem jött meg! ezért szépen csorog le a papír!
"De semmi gond holnap veszek, mert gondolom nagy dolgok lesznek otóba, az
se gond ha 220ért veszek, mert szerintem 6-800ft lesz hamarosan az ára." Ezért megy a sok mínusz! Ezt mantrázod a részvényekben!
Én már öreg vagyok ahhoz hogy hazudozzak, ezért mindég azt írom amit gondolok, sok ember nem szereti ha valaki az igazat írja, én is sokszor rosszul viselem ha mások írják, de mindenek előtt embernek kell maradnunk:-))
Otó papírom egyébként még nincs, mert wallisba vagyok beragadva, de hamarosan lesz, mert tudom hogy jó lesz, és azért szólok hogy te is meg mások is pénzt keressenek.
Nah erre nem írok inkább semmit! A te szádból ez nagyon szarul hangzik! De mindegy is menthetetlen vagy! Tényleg ez volt az utolsó,hogy ide írtam! Ez már a képmutatás teteje amit te csinálsz! Auf Wiedersehen!
Álmodj királylány ill igazgatósági tag:) Be kell hozni a tegnapi bét leállás miatti sovány napot, mert egyre kevesebb a balek, belefulladtok az adósságba, tömjétek az libát!:)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.