Milyen Soros duma ez.ML -ék már a adakoztak most is a járvány enyhitésére.Gyurcsótány és társai meg??????.Nem érdekes?Inkább siránkoznak Brüsszelnek,hogy ez a csúnya Orbán miket tesz.
igazából mindegy is mit veszel, mivel a forint lassan egy kalap fost sem ér... ebből adódóan mindegy h hány zsák szarod van. :))) majd a Gazda rendbe teszi az országot! :D higgyed bolond, ég a Tisza....
nem ez az igazság? hányan belebuktak az opusba is? volt aki 1000 ért vett mert elhitették,h na majd ebből meg lehet gazdagodni...mert a fityesz ketharmad után majd 4-5000 et fog érni a papir :DDD persze! mennyit ér most? ugyanez lesz ezzel is! közbeszerzés cég, biztos nyernek rajta páran egy keveset de nem arra van kitalálva h az egyszerű, naiv ember ebből meggazdagodjon, persze sok sikert azoknak akik felteszik a család pénzét, ez a papír pár hónap mulva ugyanugy megy a levesbe mint a többi! ahelyett h méhszaros úrék az embereken segítenének inkább fújnak egy újabb lufit!!! kapzsi disznók, de a karma úgyis utoléri őket... :)))
Nem kell minden pletykát tutira venni. Ha idáig minden, pl. Est-tel kapcsolatos mendemonda igaz lett volna, akkor már a nagyon sokadik tulajdonosa lenne. De el kell ismerni, ügyesek hintik a "hír"-eket, és ebből nagyon jól profitálnak. De - velem együtt - aki pesszimista és nem olyan bátor, az a csúcsról lemarad, aki pedig nagyon bátor, az beragad.
persze, Mészárosék tömik minél több embert akarnak ebbe is belerángatni, majd magasról lefossak az emberek fejet mint az opus esetében, csak addig elhitetik mindenkivel h ez az évszázad üzlete!
ujabb Opus, 4IG, Estemedia történet van alakulóban, vigyázzatok mert aki beszáll az ilyesmikbe könnyen elszáll. Sok kisembert tettek már tönkre a Gazdával karöltve és úgy látszik nem volt még elég nekik...
4IG nincs kicsit magasan most?Azt akarod mondani, hogy még innen mehet feljebb?Amúgy nekem nincs, csak elkaptam egy ilyen elszólást a Deltában, hogy a 4IG beszálhat kereszttulajdonlással a Deltába.
A többivel megvárom mit hoz a jövő, de így legalább lett készpénzem további vételekre. Mert bizony durvul a vírus para és lesznek még itt jó beszállók😉
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.