8.2 kornyéke vagy mennyit számoltam multkor (lentebb van hszben) várom, én az utána lévő képtől "tartok". Ugyanis kb oda esik a nagy havi csökkenő trendvonalam.
öntökiböki ma, 14:27 Előzmény: #1686 pomperj#1693 Emlékeztetőül a törölt kommentem: "te is kispajtás vagy? honnan ez a mérhetetlen gőg és a fórumtársak lenézése ? mennyi pénzed van ? egyáltalán mi alapján érzed felsőbbrendűnek magad ? kiváncsi vagyok vajon van bátorságod nyíltan válaszolni vagy gyáván letörlöd a kérdéseket ..."
A törlésed egyértelműen válasz volt... most már csak a fórumtársak érdekesek számomra, hogy egy ilyen - nem kalifornai - egyszerű, hazai, nyugdíjas, nárcisztikus fórumtárssal (topikgazda) miként tudnak kommentelni, ha mélységesen lenézi őket... én mindenképpen elgondolkodnék ezen...
Ki beszél itt tőzsdéről ? Nem sikerült megérteni a problémát látom, de sebaj, a "fidesz" az oka ! Sztem keress magadnak más fórumot, ez itt másról szól... :D
pomperj péntek, 22:26 Előzmény: #1679 Extrahozam #1683 "En szegeny ember vagyok, es nem engedhetem meg, hogy akkorat tevedjek mint a tobbiek mind."
Újabb minősítés... szóval ezek után sem érted a problémát ? Rég nem a tőzsdéről van szó, hanem a kultúrált emberi kommunikációról, pláne teljesen ismeretlen emberekkel... ez a probléma a nevezett egyénnel...
Én azt kérném, hogy a problémát ott tárgyald, ahol felmerült. Ebben a topikban nem látjuk ezt, kérlek, hogy hagyjál bennünket ezzel. Egyébként: nagyfiúk/nagylányok vagyunk, ki-ki eldönti, hogy mit vesz, mit ad el, mit vesz magára, és legfőképpen -ez a legkönnyebb- melyik fórumtársat olvassa.
Ez a beszéd!Jómagam a "eldönthetem, kit olvasok és kit nem"elv mellett pártolom, hogy írhasson bárki olyat, amit gondol és ha ellenvélemény van, azt viselje el és ne törléssel reagáljon. Természetesen a topikba nem illő, trágár hozzászólásokat nem díjazom.
Ez nem komoly ügy. 1,1 millió ügyletet kezeltek megfelelően (jelentették a pénzmosást gyanut) és pár esetben ezt valószinűleg rosszul tették. Kapnak pár ezer eurós büntetést. Ha nem a DB-vel lenne kapcsolatos a hir, meg sem jelent volna a sajtóban.
A DB/Coba/Continetal AG amit követek, még a DB tűnik inkább bullisnak, a másik kettő leverődött a hetes BB középről, DB fölötte, egyelőre partvonal még.
DAX ma zárva, S&P500 azért árnyékot rakott a gyertya alá tegnap, ami azt jelenti, hogy az esés intenzítása mérséklődni fog, vagy át is megy oldalazásba, mondjuk az MA200 érintése még belefér, DB/COBA/Conti célárak nem túl messze, most már figyelni kell.
DB lehetőségek