Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sziasztok!
"Egyetértek, erőtséget" ... :)) ezek még jó zenék voltak ,... barifodrászúr , Te is a fákon lógtál a Tabánban, május elsejéken, Mini-LGT koncerteken?
amúgy egy másik "Rocco" a 90-es években nagy sztár volt, (nagy broki volt, szó szerint) , ... )), a filmipar egy speciális szegletében ... :))
Nekem eléggé valószínűtlennek tűnik. Egyelőre nem képes elérni a 6600-ot sem, ami azért a tegnapi zuhanás mértéke után elég gáz. Talán USA nyitáskor, de jelentős pozitív adat legkorábban holnap várható, akkor meg mire örömködjenek odaát. Ha odaát nincs erős long jelzés, akkor a Dax semmit nem fog csinálni, kábé, ahogy most, esetleg öttől fél hatig előzetes szórást tartanak a pesszimisták és mivel long erő egyelőre nulla, lehet, hogy a nyitónál zárunk végül. Egyetértek ezzel a Roccóval (ki a rák ez a Rocco?) a többség már azt várja, hogy mikor kezdjen el esni a 6200 felé. Amit lehet, hogy csak hetek múlva bonyolult mozgások után fog csak elérni.
Nem nagyon merném most egyiket se biztosra mondani. A mai produktum inkább háromszög, de nincs 'nyele', azt megette a nyitási rés (más megfogalmazásban illene a legményebb pontból induló also vonalhoz pattognia): zászlónak kicsit darabos és ugyanúgy nincs 'nyele'.
nekem 3 szögnek tűnik, de mint mondtam ez nekem nagyon rövid időtáv.
De a rés miatt ezt certi grafinak gondolom, vagy tévedek?
mert nálam admiralon nincs rés, ott folyamatos a kereskedés
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?