Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Együtt nézem őket, és valóban ált együtt mozognak. Viszont én azt akartam írni hogy attól h a dodó erősödik, még nem biztos h az amcsi futik erősödnek, viszont ha a juró gyengül, akkor 99%-osan gyengül a dax is pl!
Törölt felhasználó2012. 05. 05. 15:49
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 05. 05. 15:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 05. 05. 11:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia!
Igazából most szerintem nem a dollár "erőssége" lesz a mérvadó, hanem az euróé. Indexek (amcsik) attól erősödhetnek/gyengülhetnek, hogy a dódó mozog, ejrópában már inkább függünk a valutától
Törölt felhasználó2012. 05. 05. 11:37
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 05. 05. 10:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Épp ez az, h fel várják sokan (h korrekciózzon) Sziasztok, jó reggelt (napot)
Ha nagyon durván megindul, akkor röptében, stop tologatásával.
Ha csak úgy leszúr, akkor 450 alatt, már, ha indikátor nem jelez felfordulót (+div vagy efféle).
Ha pattan 500-ról, akkor 530 körül elkezdeném figyelni, fordul-e megint lefele (indikátorok, -div). Ha nem, akkor 570 körültől long. Ha igen, akkor forduló környékétől short, stop tologatással 450 környékéig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?