Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát az olajnak nagy nagyon megy...Majd talán 101 környékén bepróbálkozom vele...Reggel jó lett volna beshortolni...Pont MA100 ról esett el nálam...Kár hogy reggel nem néztük...
Na, ahogy eddig látom, Rocco mester a 6613-ért ma is megérdemel egy virtuális vállonveregetést. Valahogy a felpatt-longjai nem akarnak mostanában úgy igazándiból beindulni.
Vajon milyen parancsot kaptak mára a hambis adatkozmetikusok? Nem csodálkoznék, ha beleszaladnánk ismét egy váratlan longmenetbe.
Csak rövidre! ezek mind fedezeti pozik a shortok mellé! és csak akkor nyitom amikor indi mondja, persze a 6700 ról levőt szokás szerint elkapkodtam!
Mindíg okosabb akarok lenni mint az indim, de már 1000 -szer beigazolódott , hogy ő az okosabb!! :))))
(#2690) Re: ......
Értékelés: 0
előzmény (#2688: lipido) | válasz erre | Ma, 10:07
6700 körül van egy rés, azt betöltheti (tagnapi záró)
lipido
Jelzés a moderátornak
No amint látom az irány megint lefelé van, ami nem baj de azért azt tartom, hogy visszanéz 6700 környékére.
Maradt tegnapról egy longom 6700-ról amit 6640- en bővítettem. Remélem ma tudom zárni 6680-6700 környékén, mert nem hiszek a longban.
a másik számlán csücsülő short szépen keres ettől eltekintve.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?