Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jaja mára ennyi volt, max akkor megyek még velük ha usában nagy a happy vagy bánat.. :) De manapság a dax már akkor sem mozog úgy...Tavaly így zárás után is lehetett vele menni idén ez is ritka nagyon....
Én is otpztem régen...kb 2-3 éve...De azt tavaly lezártam amikor kijöttem, abból éhenhalnék...Nekem a dax főállás reggel 8 tól már itt vagyok, de többnyire csak 9 től kereskedek eddig zárás környékéig. Az idei év nincs olyan jó mint a tavalyi utolsó 4 hónapja, de ez köszönhető a tőzsde idióta kiszámíthatatlan mozgásának... :S De azért így sem halok éhen..:)
Még sok is (bár attol fugg ki hogy van eleresztve, vagy mennyire jok az idegei :D)... én általaban ATR-t nezek és annak alapjan teszek stoppot (attol fuggoen hol vagyunk ATRx1.5 vagy ATRx2)
Kiülni bukót számomra elképzelhetetlen... inkabb zarom és nyitom ujra máshol/máshogy, addig sem áll a penzem :)
Persze, nem azért írtam, hogy felvágjak vagy ilyesmi, csak azt hittem a daxban nagyobb pénzzel játszotok...Én is így kezdtem....El kell tenni a tuti nyerőket ez a taktika...És bizonyos szint után hazaküldeni, mert ha hagyod a tőkédet gyarapodni és nem élvezed a nyerőt akkor nincs értelme...
Tavaly simán ki lehetett ülni ki is ültem...Idén év elején megszívtam vele rendesen ezért most max 30 pontot kap attól függően hol vagyunk épp ellenállás vagy támasz környékén...De általában ennyit adok neki...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?