öcsém, mekkora kitömés lesz ebből... én mondjuk megmaradok a csipsznél, bár újabban az se jobb, mint ez a wc papír. A BÉT szégyene, hogy vagy nagy lomha mamutok vannak rajta, vagy ilyen kis vackok. A közepes cégekat meg már lassan mind kivezetik...
Hát a farkam az egész bétbe, itt lassan minden ótvar papírral lehet keresni csak a komolyakkal nem.
Lásd pvalto rally, forrás...stb.
Érdemes itt csipszet venni?
NEM!
"magyar CSEPEL ,állja a sarat... "
persze, mert a csepelbringára sárvédőt is szerelnek :-)
"miért nem borított 350-346-ig hisz ott még állt 15000 db vevő..."
miért borította volna? Aki most vette az valszeg nem olcsóbban akarja borítani, aki meg borította, az nem kell elkapkodja, ha feltételezzük, hogy más nagyobb tulaj még nem eszmélt :-) mert ugye nem fogják versenyborogatni vele.
Amúgy is segg hülye nagytulaj van ebben a cégben. Úgy hallottam, hogy az átalakításkor majdnem elfelejtette becserélni a saját papírjait is :-)))
Törölt felhasználó2007. 01. 24. 12:56
Az hogy ha felső limiten a kutya sem adja, akkor felesleges bepakolni tönntízezer darabot vételre, inkább be kell paráztatni a jónépet és dalolva kidobja olcsóbban is.
Főleg mert sejtése sincs arról milyen értékes kis papír ez valójában!:-)
1000-et minimum ér!
Tényleg kár hozzászólni!
Itt sok az okos.
Akkor miért nem teszitek le ti alsó limitre?
Nem lenne nagy szívás:)!
Talán 600körül vissza tudnátok venni az eladot mennyiséget....
eddig nem akartam belsezólni,a sokokos elemzésbe,de most kénytelen vagyok.
Azért nem adják 350köröl,mert nincsen belöle papír!!!!!
Ez egy akkora szar,hogy megburítani sem lehet,mert nincsen elég darabszám hozzá....
Kevés a közkézhányad!
menni fog, nagyon az az érzésem, különben leöntötték volna mínuszba.
Ennyi nap után már várható volt egy ilyen kis megingás, ez minen így rallyzó papírban megtörténik.
CSEPEL