valószinüleg azért veszik mert ha most vesz 1000-et akkor kevesebbet bukik rajta mintha két nappal elöbb vette volna.
sokkal kissebb a veszély
szerintem vegyél rá te is, hogy csökkenjen az átlagárad
Bár erre az esély sztem 1 % alatti...
Sztem sem lehet eladni. Aki a felhúzás idején örülhetett hogy kapott pár db-ot, úgy ma az eladók közül áldják az eget, hogy sikerült még relatíve kicsi bukóval kiszállni.
Honnan gondolod, hogy ma el bírná adni? Beállhat a sor legvégére, de nem sok esély van rá. Szvsz 300 körül majd csillapodik a dolog, valaminek csak kell maradni ebből az őrült felfelé menetből.:)
Senki nem örül más kárának. Ahogy minden ok nélkül felhúzták napi limittel, úgy fog a süllyesztőbe menni. Egy jó ideig (min. 1-1,5 év) ne számíts rá, hogy meg tudsz szabadulni tőle akár minimális nyerővel is, úgyhogy sztem még ma add el - 20 %-al (holnap már ennyiért sem fogod...) és tanulj belőle. De ez csak baráti jó tanács.
puleo, neked sem akar senki rosszat, de miután évek óta figyelmen kívül hagyod a jóindulatú figyelmeztetéseket, már csak ironikus megjegyzéseket kapsz.
Teljesen össze-vissza ugrálsz mindenféle gagyi papírban, amelyekről óráról órára 180%-ban módosul a véleményed, ez már-már szánalmasan mulatságos:)
Törölt felhasználó2007. 02. 01. 09:56
lehet őrűlni más kárának,ez jellemző egy embercsoportra,de én nem vagyok ilyen és soha nem kívántam rosszat senkinek
Nem vett ma senki csepelt. Aki megjátszotta a rallyt, az most ímmel ámmal veszeget pár darabot, hogy legyen valami kis forgalom. Mostmár csak hagyni kell, hogy zuhanjon.
Szerintem ha nem lenne limit, akkor már 150 lenne ma.
most komolyan, ha be lennétek ragadva a csepelbe, akkor mit csinálnátok? A papír gyakorlatilag eladhatatlan. Holnap már nem 4, hanem 1 millióval öntik le 300-ra.
Über nagy para és egy-két tele gatya.
Azt most olvastam máshun, hogy van MOLod is Gabcsi! Annekem is van 20Król, de már rohadtul unom, amit csinálnak vele, mitet gondolsz?
CSEPEL