Mindig írtam, hogy ezek a fránya egyszeri tételek... :) Persze nem vicces, csak kínomban nevetek. De, ha az ajtó szűk, az kifelé és befelé is szűk... Nehogy az legyen, hogy mégsem tartalékolnak annyit az olasz izére és lesz 30-35 osztalék, majd ráér jövőre. De arra is gondoltam, hogy a brutál nyereség mennyire befolyásolta volna a különadót és úgy voltak vele, hogy legyen olasz meló tartalékolás és ha mégis megnyerik, akkor az is eredmény lesz 1,2,3 év múlva.
szép és én nem értem a folyamatokat-szép-marad a fidesz és diktatura és azt csinálnak amit akarnak.ez tőmondatban minden benne van az egész ország jövöje
Jövőre simán lehet 75 forint körül vagy több az EPS, egy laza 60 forint osztalékkal...ha akarják...1 év alatt aki okosan akar pénzt keresni a beszállót keresi
Kicsit vicces azért ez a sztori, csinál egy 70 forintos EPS-t, ami mióta fennáll a cég a legjobb eredmény...de csiribú csiribá csinálnak belőle egy 14 forintos EPS-t :D
Írtam korábban, hogy nekem ismerősi körben van jobboldali és ellenzéki szavazó is bőven. Amit tapasztalok, hogy az utóbbi 1-2 évben olyanok fordulnak a F. ellen, akik egész életükben F. szavazók voltak. Szerintem valószínűbb a kormányváltás, mint, hogy nem lesz.
Elmondom utoljára! Simán a tényeket vázoltam fel innen a topikból, leírtak alapján! Te viszont egyből személyeskedésbe vitted át és kioktatsz hogyan számoljak! Lehetne érdemi vitát folytatni a CIG-ről mélyebben, de te eleve nem úgy indítottál! indi:415
CIGPANNONIA kitartók