A tavalyi Q1 beszámolóban volt róla említés. A szerződések zöme kár nélkül kifutott. Egy vélhetően csalárd módon kötött szerződés kapcsán sok éve per indult, de az első tárgyalás 2025-re van kiírva. (az olasz bíróságok nem gyorsak) A céltartalék meg van képezve.
Mondjuk ez az 'olasz meló' számomra több sebből vérzik. - Egy kaszinóval kötni egy olyan biztosítást, hogy nem fizet adót ? - És tényleg nem fizetett, vár vár az Olasz 'NAV' és egyszer csak elindítja a biztosítási kártérítést ? - Kiderül, hogy a viszontbiztosító egy afrikai nemlétező valami ? - Nem tudják lekövetni, hogy ki a felelős az utálásokért, csak utaltak valahova és nyugodtan hátradőltek ? Szóval, nem kell nyomozónak lenni, hogy itt egy komolyan megszervezett csalásról van szó. Szerintem...
EMABIT volt úgy tudom a biztosítás kötő, ezt fel is akarták számolni, hogy ő vigye el a balhét. De, valami miatt fel lett élesztve, gondolom nem azért, hogy fizessen, ebből gondolom, hogy kicsi a kockázata a komoly kártérítésnek.
Na, akkor már csak az kellene nekik, hogy felvásárolja a CIG-et bevezetési áron ... Azt egyébként tudjuk, hogy kié a 3. harmad ? Maradt a Corvinusé ? Egyébként újabban ML feketeseggű lett, vagy miért a veje van nyomva ?
Hosszú csorgás után szerintem itt már jó vétel lehet, azt esetleg lehet tudni, hogy miért nincs a concordenak célára? Legutolsó 410 volt ha jól emlékszem és egy ideje vizsgálat alatt, de miért?
Na, az már barátságos ár (gondolom 300 körüli átlagod van és ha a két osztalékot figyelembe veszed, akkor igazából 250 az átlagod), akkor tényleg jogosan várod a bevezetési árat, mert az Neked lehet egyben a kivezetési ár is lesz. :) Nekem biztosan....
CIGPANNONIA kitartók