tudok róla, csak reggel van, elfelejtettem :) viszont ma is jó papírunk van, 400 szerintem tartani fogja ma is, esze ágában sincs rést tölteni. off: szegény App megy le az Opust meglátogatni, az a durva.
ne kapkodd el szerintem, App is már 619, várd ki a végét szvsz... De Te tudod persze... vegyél más papírokat is, ne csak az eddigi 2t szerintem, sose lehet tudni mi indul meg.
nagyrészt ciget vettem és jól tettem, gyakorlatilag benyomtam a dollárt is, app, cig és ezer opi, és ezerrel több app, mint cig....nagyon nagy hajrá, nagyon nagy...
persze béka segge alatt vagyunk, DE a hangulathoz viszonyítva teljesen jól tartotta magát a papír, vettem is, persze már mínuszban van a sztori, de jó lesz ez 1-2 hónap múlva. Jövő héten fordulhat, kitartás!
Év végi záróárhoz képest: Cig -19,1% (488 volt) Opus -15% Konzum -14,1% App -12,7% szóval tartsa is jól magát, mert elbizonytalanodtam, jó vonaton ülünk-e, de esni se tud a papír, esze ágában sincs rést tölteni, ez biztató valóban. Meglátjuk, ha más nem felmarkoljuk a 10 Ft-os osztalékot és veszünk belőle valami jobb papírt :))
CIGPANNONIA kitartók