Portfolio Portfolio
5
5
1
június 18. | 17:47
#1

Brexit: nem baj, ha felbomlik a királyság, csak lépjünk már végre ki  

ugrás a cikkhez
A legfrissebb felmérés szerint a kormányzó brit Konzervatív Párt tagjainak többsége azt sem tartaná túlzott árnak a brit EU-tagság megszűnéséért (Brexit), ha a brit gazdaságot súlyos károk érik vagy ha felbomlik az ország.
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
június 19. | 09:56
előzmény: #5  goapsy1
#7
jaja, mintha a toryk belső PR-ját egy az egyben az orosz titkosszolgálat irányítaná
június 19. | 09:55
előzmény: #2  goapsy1
#6
ez tök úgy hangzik, mintha egy türelmetlen putyin diktálta volna :)
június 19. | 08:10
előzmény: #3  kiegyezo
#5
Na ja.
      
Szétesik UK? Bedől a gazdaság? Az nem gond.
De hogy az ellenfél esetleg hatalomra kerül, na, az tűrhetetlen. :))
június 18. | 18:08
Törölt hozzászólás!
#4
június 18. | 17:59
#3
Nekem ez verte ki a biztosítékot, a többire még csak-csak azt tudnám mondni, hogy elvszerű - ki akar lépni bármi áron. De erre?
.
egyetlen olyan potenciális fejlemény van, amelynek elkerüléséért a Konzervatív Párt tagságának többsége hajlandó lenne feláldozni a Brexitet: a megkérdezett tory párttagok 51 százaléka mondta azt, hogy ha a brit EU-tagság megszűnésének eredményeként a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn kerülne a miniszterelnöki tisztségbe, akkor az Egyesült Királyság inkább maradjon az EU tagja
június 18. | 17:47
előzmény: #1  portfolio
#2
"A legfrissebb felmérés szerint a kormányzó brit Konzervatív Párt tagjainak többsége azt sem tartaná túlzott árnak a brit EU-tagság megszűnéséért (Brexit), ha a brit gazdaságot súlyos károk érik vagy ha felbomlik az ország. " Hát igen, nehéz eldönteni, hogy ezek csak nettó hazaárulók, vagy mellette gyakorló elmebetegek is. Remélem az ottani ellenzéknek lesz annyi esze, hogy mindenhol lobogtatják majd ezt a felmérést, hadd lássa mindenki. Nagy tanulság ez, miért is kell mindig elmenni szavazni, lejátszottnak tűnő szavazásoknál is: ez van, ha segghülye idióták azért tudnak az agyrémükkel tönkrevágni egy országot, mert az értelmesek lusták voltak elvonszolni a seggüket a szavazófülkéig.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE