Topiknyitó: Brumex 2011. 06. 26. 12:16

BIOMEDICAL   

nem is hallottam eddig hogy ilyen is lesz, de ez kivételesen jól hangzik..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2013. 02. 22. 10:47
Előzmény: #31  totoro
#40
agykontrollos doktor úr rossz helyre jött agyat mosni??))))))
exmnbs1 2013. 02. 22. 10:47
Előzmény: #31  totoro
#39
agykontrollos doktor úr rossz helyre jött agyat mosni??))))))
dzsobacsi 2013. 02. 22. 10:45
#38
A cég rövid nevéből azt gondolná az ember, hogy orvosi eszközöket gyárt. A hosszú nevéből kiderül, hogy nem orvosi eszközökkel, hanem számítógépekkel foglalkoznak. A tevékenység leírásából pedig az, hogy hidrogénakkumulátort barkácsolnak az M3 autópálya mellett. Jó helyen van, mert az Elnök Úrnak nem kell messzire mennie, hogy az üzemorvosi teendőit is ellássa. Ja, és a cég menedzsmentjében mindenkit Kovácsnak hívnak! Bámulatos! Mit keres egy ilyen cég a tőzsdén?

Amúgy mi történik itt, hogy az elmúlt 1 héten nagyobb a forgalom, mint az azt megelőző évben összesen?
exmnbs1 2013. 02. 22. 10:44
Előzmény: #36  exmnbs1
#37
"lletti RICHARD FRITZ GmbH & Co. (www.fritz-group.com) cégtől vásárolni már kész állapotú üzemi csarnokot. A tanács megbízza Dr. Kovács Sándor elnököt, hogy folytassa a már megkezdett ez irányú tárgyalásokat az Aszódi Fritz Csoporttal , ahol az elnök úr jelenleg is üzemorvosi feladatokat lát el."

ilyen jól megy a cég hogy erre is ráér, netalán rá van szorulva????
exmnbs1 2013. 02. 22. 10:37
Előzmény: #32  jodoma
#36
azt jelenti hogy tömnek, kamu spamekkel kísérve
pont úgy mint a Hybridboxban anno 4.86EUR-tól 0.00001EUR-ig
Bafin s német ügyészségi vizsgálat 2 magyar gyanúsítottal
kispangit 2013. 02. 21. 20:36
Előzmény: #33  totoro
#35
Felszámolás, csőd, kivezetés --> 0 ft
totoro
totoro 2013. 02. 19. 12:22
#34
Ez a legjobb duma belőle:

"Az elnök tájékoztatta továbbá a tanácsot, hogy üzemi területnek előnyös lenne az M3 autópálya melletti RICHARD FRITZ GmbH & Co. (www.fritz-group.com) cégtől vásárolni már kész állapotú üzemi csarnokot. A tanács megbízza Dr. Kovács Sándor elnököt, hogy folytassa a már megkezdett ez irányú tárgyalásokat az Aszódi Fritz Csoporttal , ahol az elnök úr jelenleg is üzemorvosi feladatokat lát el. "
totoro
totoro 2013. 02. 19. 12:19
#33
Újabb érdekes hírek, hihetetlen az egész, de a végén még az lesz, hogy kiröhögjük és mégis megcsinálják a nagy sztorit:

"Tisztelt Befektetők

A mai napon fantasztikus hírt kapott cégünk vezetősége. A Robert Schuman Foundation and Trust amerikai cég folyamatosan figyelemmel kísérte cégünk és a Holland Thermocycle vállalat tevékenységét (www.termocycle.com) Dr. Kovács Sándor a Biomedical Nyrt. vezérigazgatója már korábban egyeztetéseket folytatott a holland cég képviselőjével. A Biomedical Nyrt. óriási lehetőséget kapott, miszerint a Robert Schuman Foundation 10.000.000 dollárral támogatná meg a cég további kutatómunkáját. A cég Igazgató tanácsa rendkívüli ülést hívott össze és tervezzük, hogy hamarosan felvesszük a kapcsolatot a Robert Schuman Foundation képviselőivel. Az eredeti levelet cégünk honlapján olvashatják. (www.biomedicalnyrt.com) "

Rendkívüli ülés
További híreink: A Biomedical Nyrt. Igazgatója 3013.02.15-én rendkívüli ülést hívott össze. Az ülés megnyitása után Dr. Kovács Sándor elnök részletesen ismertette az Amerikai Egyesült Államok-ból érkezett levél tartalmát. Ebben a levélben a ROBERT SCHUMAN FOUNDATION AND TRUST jelentős összeget,mintegy 10.millio USD tőkebefektetést biztosítana a BIOMEDICAL NYRT számára. Mivel a cég kapcsolatban áll az USA környezetvédelmi hivatalával ,így az ajánlat komolynak számít. Első lépésben a finanszírozást nem a hydrogén meghajtású autónk fejlesztésére juttatják , hanem a hidrogén előállító akkumlátor gyártására és fejlesztésére. A tanács hosszas megbeszélés után a következő döntéseket hozta : Meghatalmazzák Dr. Kovács Sándor IT elnököt hogy mielőbb vegye fel a kapcsolatot az Amerikai céggel.

A továbbiakban Végh Ferenc feltaláló ismertetője következett. A kutatónk beszámolt a fejlesztés jelenlegi állásáról és örömmel tájékoztatott a prototípus mielőbbi bemutatásáról. A beszámolóban Végh Úr kitért a kutatás pénzügyi igényeire is. Ezek után az igazgató tanács egyhangúlag megegyezett abban az irányelvben,hogy kb. 3 millió EUR értékben kíván ingatlant,üzemi területet,gyártelepet és laboratóriumot vásárolni. Valamint kb. 4 millió EUR összeget fordítanánk a kutatási, fejlesztési és végül a gyártási munkálatokra. Ez utóbbi összegnek fedeznie kell Végh Ferenc által igényelt műszaki berendezéseket is. A tanács megbízta az elnököt, hogy egy Könyvvizsgáló céggel sürgősen készíttesse el a BIOMEDICAL ÜZLETI TERV-ét,a számadatoknak megfelelően. Az elnök tájékoztatta továbbá a tanácsot, hogy üzemi területnek előnyös lenne az M3 autópálya melletti RICHARD FRITZ GmbH & Co. (www.fritz-group.com) cégtől vásárolni már kész állapotú üzemi csarnokot. A tanács megbízza Dr. Kovács Sándor elnököt, hogy folytassa a már megkezdett ez irányú tárgyalásokat az Aszódi Fritz Csoporttal , ahol az elnök úr jelenleg is üzemorvosi feladatokat lát el.

jodoma 2013. 02. 13. 20:42
Előzmény: #30  kispangit
#32
Mindenesetre gigaforgalom volt ma is, ami nem tudom jót jelent-e? Korábban hosszú ideig csak néhány 10 db-os kötések voltak naponta.
totoro
totoro 2013. 02. 13. 19:59
#31
Megnéztem a honlapjukat, hát ez egy viccegylet.

Ez a legújabb viccük, az egésznek semmi értelme, de minek is, az eddig sem kellett:

"Tisztelettel értesítjük befektetőinket, hogy a BIOMEDICAL NYRT hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Gulf Organisation for Research & Development (GORD) (link ) Katari vállalatának Igazgató Tanácsával. A GORD és QSTP (Qatar Science and Technologies Park) a világon, egyedülálló módon kívánja megváltoztatni bolygónk energiafelhasználását és energiatermelését. Céljuk a fenntartható és egészséges zöld energiák gazdaságos és takarékos felhasználása az Öböl-térségben, valamint nemzetközi szakmai szervezetek létrehozása a megújuló energiaforrások kutatására és fejlesztésére. A GORD számos projektet hozott létre nem csak Katarban, de Szíriában, Marokkóban, Egyiptomban és Európában is. Első sorban az alacsony energiaigényű ingatlan építkezési technológiák kutatását és fejlesztését tűzték ki célként. Rendelkeznek azonban a Hidrogen gáz, mint alternatív energiaforrás felhasználásának kutatási projektjeivel is. A BIOMEDICAL NYRT felajánlotta eddigi kutatásainak és eredményeinek átadását a GORD fejlesztő mérnökei számára. A Hidrogén akkumlátor, mint elektromos áram termelő berendezés valószínűleg felkelti a Katari szakemberek érdeklődését. Cserébe szaktanácsadást és szakmai útmutatást kérünk a GORD mérnökeitől a jövőre vonatkozóan.A Katari óriásvállalat elkötelezettsége és társadalmi felelősségvállalása a jövő építészetében példamutató értékű. Reméljük, hogy szerény cégünk erőfeszítéseit értékelni fogják a Hidrogén meghajtású autók fejlesztésében. Megtiszteltetésnek vennénk, ha a GORD által szervezett speciális szemináriumokon kijelölt kutatóink részt vehetnének. A BIOMEDICAL NYRT Igazgató Tanácsának levelét és annak részleteit megtekinthetik a honlapunkon.
Tisztelettel: Dr. Kovács Sándor
BIOMEDICAL NYRT"

És a levél:

"TISZTELT GORD IGAZGATÓ TANÁCS !
TISZTELT DR. YOUSEF MOHAMED AL – HORR ELNÖK ÚR !
Először is nagy tisztelettel gratulálunk az Önök által elért sikerekhez , melyek azegész világ számára figyelemre méltóak és követendő példát mutatnak . Üdvözöljük kezdeményezéseiket az egészséges energia és erőforrások felhasználásánakkörnyezettudatos építésére , kutatására és fejlesztésére vonatkozóan . Figyelemmel kísértük híradásaikat az alacsony energiaigényű építkezési technológiákkal kapcsolatbanis. Elkötelezettségük és társadalmi felelősségvállalásuk a kék bolygónk megóvása érdekében példamutató értékű.
A mi cégünk , a BIOMEDICAL NYRT vezetősége hasonlóan gondolkodik. Kutatóink szerint a jövő zöld energiaforrásai között a Hidrogén alapú energia vezető szerepet kaphat . A BIOMEDICAL NYRT fő tevékenysége a Hidrogén gázzal meghajtottautók , valamint egyéb Hidrogén akkumulátorok kutatása, fejlesztése és későbbi gyártása.
Tudomásunk van arról is , hogy Önök számos szemináriumot és workshop-ottartanak kutatók , mérnökök és törvényhozók oktatására. Nagy megtiszteltetésnek tekintenénk ha felvehetnénk Önökkel a kapcsolatot, bízva abban ,hogy ez mindkettőnk hasznára válna. Cégünk vállalja eddigi kutatási eredményeinek átadását . Ugyanakkor tisztelettel és szívesen fogadnánk az Önök szakmai tanácsadását és esetleges útmutatásaikat a jövőre vonatkozóan .
Természetesen a mi Európai cégünk méreteiben eltörpül az Önök óriási vállalkozásával szemben , így a lehetőségeink is kevesebbek. A világunk energiaszektora teljes egészében változik és Önök ideális utakat nyitnak ezeknek a változásoknak . Így ha a célunk közös és az ideológiánk megegyezik , akkor bármilyen együttműködés kölcsönösen előnyös lehet .
Tisztelettel várom válaszukat : DR. KOVÁCS SÁNDOR
IT . ELNÖK Vezérigazgató"
kispangit 2013. 02. 13. 14:56
Előzmény: #29  Bacherachi_rabbi
#30
Megint zúzzák ezt a fost, 0 ft
Bacherachi_rabbi 2013. 02. 11. 22:40
Előzmény: #28  hivatasos_felbeszelo
#29
Shalom, itt a Bacherachi Rabbi!

Apróbb észrevételeket fűzünk a "hír"-hez:

"A Biomedical NYRT Igazgató Tanácsa tisztelettel értesíti a nyílvánosságot, hogy 2013. február 05 – én megérkezett a magyarországi REANAL LABOR KFT - től megrendelt speciális anyag . A Kínából történő ,lényegesen olcsóbb beszállításról a tárgyalások még folyamatban vannak . Végh Ferenc feltaláló és kolegái felvetették az anyag Magyarországi előállításának lehetőségét is . A prototípus elkészítéséhez nélkülözhetetlen katalizátort , valamint a kísérleti autót 2013. február 08-án átadtuk Végh Ferenc feltalálónak . Az első működő prototípus a hybrid Autókhoz hasonlóan felváltva működhet majd benzin vagy hidrogén felhasználásával is.
Így a Volkswagen Polo 1000 cm3 típusu benzinmeghajtású autó hamarosan Hidrogén meghajtásúvá alakulhat . A kutatási munkálatokról Végh Ferenc folyamatosan tájékoztatja az Igazgató Tanácsot .
Tisztelettel: Dr. Kovács Sándor"

Az alig néhány soros hírben olyan sok a helyesírási hiba, hogy érettségin bizony megbuktatnák dr. Kovácsot, aki személyesen jegyzi a közzétett hírt:

- Az Igazgatótanács egybe írandó
- a nyilvánosság nem hosszú í
- kollégái inkább két l-lel írva lenne helyes
- azt, hogy magyarországi, kis betűvel kell írni
- hybrid Autó esetében az autó kis a
- típusú szavunk végén hosszú az ú
- Kovács igazgató doktorátusa a helyesírás szerint dr. és nem Dr, bár ez a nagy D legyen a legkisebb hiba a fentiek tükrében.

Kicsire nem adunk, a NAGY meg nem számít. Hiába, a nagy emberek nagy cégeinek nagy hírei...

Shalom:

A Bacherachi Rabbi
hivatasos_felbeszelo 2013. 02. 11. 17:20
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#28
Itt egyetlen súlyos szankció lenne méltányolható: ha kivezetnék a céget a tőzsdéről.
Törölt felhasználó 2013. 02. 11. 17:17
Előzmény: #26  kispangit
#27
BIOMEDICAL Nyrt-vel szemben alkalmazott figyelmeztetés szankció

-
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának
47/2013. számú határozata
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (továbbiakban: Tőzsde) vezérigazgatója a BIOMEDICAL Computer
Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1031 Budapest, Vízimolnár u. 23. IV/14.)
kibocsátót (továbbiakban: Kibocsátó) figyelmeztetés szankcióban részesíti.
Egyúttal felszólítja a Kibocsátót, hogy a Tőzsde felé fennálló tartozásait haladéktalanul rendezze.
A tőzsdei szabályok figyelmeztetés ellenére történő be nem tartása súlyosabb szankciót vonhat maga
után.
A határozat ellen a kézhezvételt követő 15 tőzsdenapon belül a Kibocsátó fellebbezéssel élhet,
amelyet a Tőzsde Igazgatóságához címezve, a Vezérigazgatóhoz kell benyújtani.
Indokolás
„A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Rendelkezése a Tőzsde Által
Alkalmazott Díjakról” című rendelkezése (a továbbiakban: Rendelkezés) 14.2 pontja kimondja, hogy
az értékpapír Kibocsátója a bevezetett értékpapír-sorozat tőzsdei forgalomban tartásáért
forgalombantartási díjat köteles fizetni. A Rendelkezés 24.1 pontja szerint a forgalombantartási díjak
esedékessége az adott tárgynegyedévre vonatkozó számla kézhezvételét követő 30 nap.
A Rendelkezés 26 pontja értelmében a Kibocsátók a honlapon közzétett információk közzétételéért
kötelesek díjat fizetni, amely a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig kerül kiszámlázásra, és amelyet
a Kibocsátók 30 napon belül kötelesek megfizetni.
A Kibocsátónak - kérése alapján - a Tőzsde felé fennálló tartozásai kiegyenlítésére a Tőzsde 2013.
január 31-ig fizetési haladékot biztosított, amelynek lejártáig a Kibocsátó tartozásait nem rendezte.
Kibocsátó a Rendelkezés fenti pontjait folyamatosan megsérti azzal, hogy nem teljesíti a Tőzsde felé
fennálló fizetési kötelezettségeit.
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szabályzata a Bevezetési és
forgalombantartási szabályokról elnevezésű szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) 28.1 pontja úgy
rendelkezik, hogy a Tőzsdei Szabályban meghatározott kötelezettségek nemteljesítése, tartalmában
hiányos vagy késedelmes teljesítése esetén a Vezérigazgató jogosult a Kibocsátóval szemben
határozatba foglalt szankciót alkalmazni.
A Szabályzat 28.4.1.1. pontja szerint a Vezérigazgató a Kibocsátót figyelmeztetésben részesíti, ha
valamely Tőzsdei Szabályt kisebb súllyal szeg meg, vagy ha a Kibocsátó a Tőzsdei Szabály szerinti
díjfizetési-, illetve a kiszabott pénzbírság befizetési kötelezettségének a fizetési felszólításban
megadott határidőig nem tesz eleget.
A Szabályzat 28.4.1.2 pontja alapján amennyiben jelen figyelmeztetésnek a Kibocsátó nem tesz
eleget, úgy vele szemben a jövőben súlyosabb szankciók alkalmazhatóságára lesz lehetőség.
A jogorvoslatról és a végrehajthatóságról a Szabályzat 29. pontja rendelkezik.
A fentiekre tekintettel a Tőzsde vezérigazgatója a rendelkező rész szerint határozott.
Budapest, 2013. február 11.
kispangit 2013. 01. 30. 13:58
Előzmény: #25  exmnbs1
#26
Nem ér egy kalap xart se ez a fos
--> 200 ft
exmnbs1 2012. 04. 26. 08:05
Előzmény: #22  xmann
#25
link

ez is nagyon gáz
link
tolvajkategória miatt eszközszállítási ígéret
kpállomény hogy áll?
exmnbs1 2012. 04. 15. 21:58
Előzmény: #23  xmann
#24
egyértelmű

bejelentették az igényüket a pénzetekre

a szöveg ismerős, még hybridből ahol szintén abból NEM fejlesztettek

és a tevékenység is, a super elem amely az usaban befuccsolt még Reisz cégeként

köze nincs a biotechnikához, de az agykontrollos doktor ezt a nevet találta ki

és véletlen már Németoba is kimentek a tőzsdére

remélem a Bafin és a német ügyészség résen lesz ismét

xmann 2012. 04. 15. 21:52
Előzmény: #13  Brumex
#23
Brumex,

milyen osztalékadócsalás? olyan már nincs egy ideje...a bio nem azért jött, mert a tőzsdei cégek már ugyanúgy adóznak mint a nem tőzsdeiek. simán csak azért jöttek hogy a semmit érő wcpapírt pénzért adják el.......
xmann 2012. 04. 15. 21:50
Előzmény: #21  exmnbs1
#22
ez micsoda xar közlemény már:

"A BIOMEDICAL NYRT IGAZGATÓ TANÁCSA VALAMINT FŐBB RÉSZVÉNYESEINK MEGÁLLAPODTAK
ABBAN , HOGY RÖVID IDŐN BELÜL , JELENTŐS MENNYISÉGŰ RÉSZVÉNYCSOMAGOKAT
HELYEZNEK KI A TŐZSDÉN BELÜLI SZABAD KERESKEDELEMBE. A KERESKEDÉSBŐL SZÁRMAZÓ
BEVÉTELEKET A KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS FELGYORSÍTÁSÁRA VALAMINT A PROTOTÍPUS
BEFEJEZÉSÉRE FORDÍTJÁK."

Tiszta zagyvaság az egész. Kik állapodtak meg és miért? Összehangolt magatartást konkrétan be kell jelenteni név szerint.
Továbbá milyen "kereskedésből származó bevétel"-ről van szó. Mi az hogy kereskedés? Trédelni fognak?
Továbbá a "főbb részvényesek" kereskedési nyereségéből hogy lesz kutatás? Az csak saját részvény ELADÁSBÓL lehetséges, a többi bevétel nem a céghez folyik be hanem a részvényesekhez.

Ez a közlemény egy nagyon silány szenny, a pszáfnak hivatalból kéne vizsgálnia ezt a bejelentés, mert simán alkalmas befektetők félrevezetésére. Szánalmas...
exmnbs1 2012. 04. 15. 21:24
Előzmény: #18  exmnbs1
#21
mit is kutatnak?
hány alkalmazott van?
mindezt a lakásból?

leginkább a pénzeteket

Topik gazda

Brumex
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek