Így volt, emlékszem, ezt meg is vitattuk itt. Én viszont arra számítok, hogy okkal tették, ami nemsokára kiderül. A menedzsment összetétele nem változott, szerintem a hozzáállásuk sem.
Az egyáltalán nem biztos. Mivel ez egy SZIT cég, tehát elvárt az osztalék, tavaly mégis megtartották maguknak, és még csak nem is hivatkoztak a covidra! Engem ez elgondolkodtatott, sajnos ez nem volt korrekt lépés az eddig egyébként általam korrektnek tartott menedzsment részéről.
nem akarok senkit se lelombozni, végre kizöldöltünk rendesen! DE idén nincs osztalék, talán jövőre. Viszont, ha szemfüles volt valaki a közgyűlés 10 forintos ajánlott osztalékát, ma duplán hazavihette....
A jelentésből nagyon az érződik, hogy a Harsánylejtőn a telekértékesítés felé mennének. Akkor annak már 2021- ben lehet jelentős eredmény és cash hatása lehet, ott nem kivitelezésben gondolkoznak már elsősorban.
Pengeéles logika:) De én inkább a jelentésekben publikált számokhoz képesti alulértékeltségét hoznám fel érvként a jó papírság mellett:) Plusz az igen pozitív kilátásokat.
BIF tulajdonosok topikja