Valaki nagyon dugózza, szerintem ez is durranni fog mint a többi bet kispapír! Az idő nekünk dolgozik, nyilván csipegetni karnak és elrettentés... Ha nem lenne jó papper, akkor öntike lenne... lodzsik
Azért ezek az analógiák mindig sántítanak, a 4ig-et is Opus 2-őzték sokáig, mostanában ezt nem hallom róla...Az OTT1-gyel meg ne is hozzuk párhuzamba, azért sok a különbség (hála istennek).
Én is azt javaslom, hogy figyelj, a mostani áron szerintem már megérheti venni egy kezdőpakkot. Ennél nagyon lejjebb már én sem várom, remélem az idei év után már oszti is lesz. Én kb. 10%-át tartom itt a portfóliómnak.
Olyan kicsik a napi forgalmak, hogy a chart becsapós lehet. Teljesen érdektelen a papír, radar alatt repülnek. Lehet, akkor elég belevenned, ha kijön a hír és megindul. De gyorsan kell majd reagálni, mert a kicsi közkéz miatt bármerre meg lehet húzni nagy lendülettel.
Én mostanában tervezgetem a beszállást ha már a WABI-ról lemaradtam.:)))Nem tudom, hogy a jelentés ismeretében mit tegyek, mert a chart is inkább olyan "oldalazós" képet mutat.Hír kellene.:))) https://invst.ly/vvyuj
Másokat jobban féltem a veszteségtől, mint magamat:)) Az oszti is vonzó volt, gondoltam, alulértékelt, osztit is fizet, jó szektor, jó lesz ez...A múltkori oszti fizetés elmaradásakor már megvolt az állományom, az csúnya húzás volt a menedzsment részéről, de remélem, valami pozitív cél miatt csinálták.
BIF tulajdonosok topikja