Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ha jól látom, akkor a támogatott tárolókapacitás egy átlag ev autó kb 40-50 km es fogyasztására elegendő. Elég karcsú annak tükrében h mindenkit az ev felé akarnak terelni.
Igaz, már várható volt, hogy ez bármikor bekövetkezhet, de azért én még szívesen hallgattam volna pár évig a Berkshire éves közgyűlésein. Az idein már egyértelműen szóba került az utódlás kérdése. Érdekes, hogy épp a napokban beszélt Buffett is a végrendeletéről és a Berkshire jövője kapcsán arról, hogy ő sem fog örökké élni... Vajon neki megadatik (ami Mungernek éppen nem) a három számjegyű életkor?
qrvára nem akarja leváltani,neki (is) addig jó ami fletó politizál,így mindig tudja kire fogni az ellenzék bukását:) nem véletlen kezdte el most ezt az offenzívát,készül a jövő évi nem túl fényes szereplésre. amúgy nem tudom mit akar,itt is dk-s polgi van momentumos alpolig és nagyon jól el vannak.
Mikozben az utod epp azt ecseteltel, hogy rengeteg gazdasagi menekultre szamit…Nemetorszagbol! Oka, a botranyos fricc koltsegvetes, szemben a mienkkel, ami feszes es szigoru. Gondolom ha megreccsen majd a german gazdasag, azt mi bokabol lerazzuk, mert az Audi, Bosch, Mercedes - a teljesseg igenye nelkul - mindegyike olyan ceg, aminek nincs is igazabol hozzaadott erteke kicsiny hazank osszteljesitmenyehez… 10 evig azt hittem trollkodnak, de az elmult szuk 2 ev meggyozott arrol, szo sincs rola, komolyan gondoljak ezeket.
megnézek egy reggeli 6os hiradót és nem tudom mit adnak ezeknek a riportalanyoknak a rogán misztériumban, mindegyik poénkodva, ironizálva mondja a mantrát, holt komolyan mondta Alexandra is h jönnek a német menekültek. a nyuggerek már 1990 óta jönnek, hollandok és néemetek is. nem új
Backtest és ami mögötte van