Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hát ha Putyin és Prigozsin közt választani kell, inkább Putyin. Talán kinéz most némi nyugalom, de ez még nem lejátszott meccs! Ha a nyugat esetleg tényleg pénzelné Prigozsint....háát akkor megint lábon lőttek minket! Ugyanez volt Lenin. Kik szívták meg? Hát nem a nyugat!
Cseppet sem orulok, foleg az atomfegyverek miatt, de ezt a faszfejt, ofofaszfejsege szabaditotta a vilagra… Egyebkent aki azt gondolja, hogy a szakacs eljut Moszkvaig, irigylesre melto optimizmussal rendelkezik.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230626/nagyon-eros-panikjelzes-jott-a-nemet-gazdasagbol-624182 Ezt meg tudom erősíteni...a nehézipar június 1-el úgy beállt, mint a szög, nagyobb megrendelések a németektől szep/okt előtt nem várhatóak...voltam hétvégén Balcsin, ott is csak lézengnek. Kb sztem a fele a szokásosnak...a magyar gazdaság idei növekedése sztem csak ábránd és ősszel pótlólagos intézkedésekre lesz szükség a költségvetésben...
A másik jelenség, hogy elkezdődött a fillérb@szás...mindenki mindenhonnan 28x árajánlatot bekér...a minőség eddig sem volt igazán prioritás, de most már végképp nem az, csakis az ár...recesszióban vagyunk, de keményen szvsz...
Backtest és ami mögötte van