Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Igen, csak a döglött tehét sajnos nem ad tejet... Mikor lesz az a pont hogy ez a gebe összerogyik ? (magyar gazdaság --> ezt mondjuk baros 2.0 van pont istápolják, de a kamatok a jövő felé adósítanak újfent el), de a lakosságnak most szépen a képébe finganak. ahogy a Bankoknak, és a gyógyszergyártóknak is. EU pénz elismerve, hogy nem kell, megoldjuk anélkül is, lehet felkészülni a leminősítésekre. A kérdés már csak az, hogy addig kitart e ez a Ft erő, és annak a hatására indul meg a lejtőn vagy lesz még előtt más ami hatással van rá.
Sokáig lehet ezt még húzni, sajnos. Viszont ha nem jönnek az uniós pénzek, akkor komoly baj lesz. Ha majd bedől a rendszer az lesz az izgi, amikor újra visszatérünk a piacgazdasághoz. Olyan lesz mint '90-ben...
Én ennek ellenére azt látom, hogy nagy a jólét. Pl. A cégnél kedvezményesen lehet kajálni 600 huf ért, ennek ellenére az átlag fizus ügyintézői kör nagy része inkább mindennap rendel 2200 ért + cigi + kávé stb. Persze megy a sírás ezerrel, de többség abszolút nem kontrollálja a koltekezését.
Szerintem az olcsó kajcsi lehetőség kicsit komcsi érára emlékeztető dolog. Én inkább arra szavazok, legyen magas a fizu, amiből futja a drága kajára. Ha meg futja, akkor miért ne? :) Az inkább előre mutató, szerintem.
Ez nem csak a magyar emberkre, de általánosságban az emberre elmondható, főleg azokra akik nem keresőből kapján az első fizetést ... Én idestova 4 éve fillérre vezetek mindent 3-4 havonta készítek kimutatást, hogy a grafikonok is meglegyenek... Szerintem ez a tudatossághoz kell is. Van akinek sikerült nélküle, ne én nem az vagyok. Korábban simán belecsúsztan kisebb közepes megtakarítást után is az azltapsolásba, most már nem :) korral jön talán
Én se tudtam, ma még nem olvastam híreket. De akkor holnap nem csodálkozom majd tankolásnál. :)) Persze ez a Brüsszel miatt van, nem engedik az árstoppot. Kíváncsi leszek, ősszel marad-e a rezsi csökkentett keret?!
Az mindenképp bekövetkezik. A környezet változás, az ellátási láncok felbomlása, energia hiány és ezek következményei miatt. Bill Gates krumpli földet vett. Nem keveset, ha jól tudom egy teljes államét :) . Paksos topikot olvasva, lenne alternatív zöld energia. De a nyugati kormányok sem arra törekednek. Konklúzió: önellátás, öngondoskodás, oktatás, eü max távkapcsolati hálón keresztül.
Köszi! Legalább nem azonnal. ..... Szélmalom harcnak érzek mindent, amit tenni próbálok a büdzsé leszorítására. Holnap megyek padlószőnyeget venni. Valaki felvásárolt egy óriási raktár tételt. Minőségtől, vastagságtól független 2000ft/m2 De meg kell venni a tekercset, nem vagnak. Van kókuszrost, szizál és gyapjú is. Ezek kb 9-22e/m2 áron lennének minimum! Ha marad felesleges, ezen az áron, vagy drágábban is akár, eladom. Ilyen és hasonló 50-100e forintos tételekből, az elmúlt hónapban összejött több mint 1millió.
Teljesen idióta vagyok! Meg kellett volna shortolni a lírat. Erdogán győzelem kódolva volt. Vagyis számítottam rá! Ami utanna várható az is. Nem figyelek manapság.
Ha bárki gondolkodik minőségi szőnyegen, gyerek szobába, hálóba, csak ajánlani tudom! Olyan svájci vastag gyapjú szőnyegwt vettem, hogy jelenleg ilyet csak megrendelésre hoznak, minimum 20e/nm áron!
Backtest és ami mögötte van