Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Klasszikus latvanypekseg az egesz, papirforma eredmeny szuletett, 1-2 percig akar el is hittem, hogy majd most…aztan meg a repter vasarlasra is rabolintottak. EU penz megjon, azt nem 36X-en akarjak majd valtani ergo siman benne van egy agresszivabb MNB vagas, megyunk fel 390 fole, ott valtanak a fiuk, vissza 36X es el is loptak 6-7%-ot, az tisztes milliardok sokasaga. Szerintem a nagy jatek meg csak most jon!
Cinkos az EU, ha nem ugyanakkora bűnös a magyar nép elárulásában...ideje felnyílnia a szemeknek: akinek Orbán az ellensége, annak az EU is az ellensége kell legyen...
Akkor meglesz a repter szerzodes is hamarosan, katari szerepvallalassal. Mondjuk nem lep meg a gittegylet dontese…pont olyan “kovetkezetesek”, mint amennyire eddig is voltak. Az intezmenyesitett lopas zold utat kapott!
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20231213/feloldotta-a-kohezios-forrasok-kifizeteset-az-europai-bizottsag-657553 nos, láttam már undorító összeesküvéseket a történelemben, de ez a top 3-ban simán benne van. Orbán=EU. Sajnos igazam lett. Egy ócska színjátékot látunk, akol az Eu mindent amit nem akar, azt Orbánnal játszatja el. Ezért persze szépen fizet is neki...akinek szemernyi hite is volt abban, hogy a Nyugatot érdekli hazánk és népünk sorsa, annak komolyan el kell gondolkoznia...
Számomra volt új, de nem friss darab. Próbáltam egy kis politikai diétát tartani, de egyszerűen belefurakodnak az életedbe, nem tudsz elmenekülni, esetleg remeteként, de azt nem tudom vállalni.
megnézek egy reggeli 6os hiradót és nem tudom mit adnak ezeknek a riportalanyoknak a rogán misztériumban, mindegyik poénkodva, ironizálva mondja a mantrát, holt komolyan mondta Alexandra is h jönnek a német menekültek. a nyuggerek már 1990 óta jönnek, hollandok és néemetek is. nem új
Mikozben az utod epp azt ecseteltel, hogy rengeteg gazdasagi menekultre szamit…Nemetorszagbol! Oka, a botranyos fricc koltsegvetes, szemben a mienkkel, ami feszes es szigoru. Gondolom ha megreccsen majd a german gazdasag, azt mi bokabol lerazzuk, mert az Audi, Bosch, Mercedes - a teljesseg igenye nelkul - mindegyike olyan ceg, aminek nincs is igazabol hozzaadott erteke kicsiny hazank osszteljesitmenyehez… 10 evig azt hittem trollkodnak, de az elmult szuk 2 ev meggyozott arrol, szo sincs rola, komolyan gondoljak ezeket.
qrvára nem akarja leváltani,neki (is) addig jó ami fletó politizál,így mindig tudja kire fogni az ellenzék bukását:) nem véletlen kezdte el most ezt az offenzívát,készül a jövő évi nem túl fényes szereplésre. amúgy nem tudom mit akar,itt is dk-s polgi van momentumos alpolig és nagyon jól el vannak.
Igaz, már várható volt, hogy ez bármikor bekövetkezhet, de azért én még szívesen hallgattam volna pár évig a Berkshire éves közgyűlésein. Az idein már egyértelműen szóba került az utódlás kérdése. Érdekes, hogy épp a napokban beszélt Buffett is a végrendeletéről és a Berkshire jövője kapcsán arról, hogy ő sem fog örökké élni... Vajon neki megadatik (ami Mungernek éppen nem) a három számjegyű életkor?
Ha jól látom, akkor a támogatott tárolókapacitás egy átlag ev autó kb 40-50 km es fogyasztására elegendő. Elég karcsú annak tükrében h mindenkit az ev felé akarnak terelni.
Nem az államnak kell, az csak egy közbenső állomás. Majd kiderül, hogy rossz gazda és eladják a megfelelő helyre, vagy "csak" az is megy majd koncesszióba.
Igen, sajnos ez így van, de pont emiatt sztem nagyon jó h külföldön terjeszkedik. Jó a menedzsment és az üzleti modell is. Nem tudnék még egy ilyen bankot említeni...
Kellene mindenképp, de én szeretnék látni új akvizíciókat is kazah vagy üzbég vonalon. Az osztalék emelést csak mérsékelten támogatom, mert van jobb helye is a pénznek most.
Ez a fair ar relativ, en azt vallom, minden annyit er, amennyit fizetnek erte, igy az OTP most szuk 14 ezret:) Engem nem lepett meg a zold szorny, MOL annal inkabb, ott viszont az alapitvanyosdi miatt sosem lesz igazi attores!
OTP-MOL betyar lett, az ersztes fiuk ismet jol lottek be az olajos varakozast:) Egyik sincs, MOL-bol Richterre valtottam a mult heten, ma kiderul, jo dontes volt-e.
Kedden nyújtják be a szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, mondta a miniszter. Egy új hatóság vagy iroda jön létre, amelyik nyilvántartja a külföldről érkezett támogatásokat, de Gulyás a legfontosabb változásnak azt tartja, hogy nem csupán jogellenes lesz, de egyenesen büntetőjogi kategória, ha egy párt külföldről fogad el támogatást. Nagyon helyes! De gondolom a kulfoldi szovetsegeseket a magyar bankok - MBH - minden tovabbi nelkul hitelezhetik, azzal nincs gond:)
Sajnos a Wizz nagyon sok jaratat lottek ki most a Kozel-keleten, Izraelbe peldaul napi egy fix oda-vissza jarata volt, betett neki az emelkedo olajar is es a folyamatos celar csokkentesek. 30 font? En elso korben a 20-nak is nagyon tudnek orulni, de nem tartom kizartnak azt sem, hogy felvasarlas “aldozata” lesz. A legitarsasagokat mindenhol adjak sajnos…ez most egy beragados papir.
sajnos 20 font körül vettem Wizzairt. Hirtelen ugrottam bele... most elég rossznak látom. Te mit látsz most benne ? Korábban nem vettem a céget,, milyen szokott lenni ez a papir ? Szerinted mikor lesz mondjuk 30 font a papir ?
A lengyelek ugye hetvegen kormanyt valtottak, az a hajo elment, maradt a magyargyulolo fico, mint dacszovetseges…az EU-ban ruhellnek minket, az USA viszket tolunk, de a fenyesseges tekintetu vezetonk nem rendbe tenne veluk a dolgainkat, hanem elmegy Keletre dorgolozni es puttyerrel szelfizni. Bizik a jo kardigan NATO lobbijaban, de ott is hatarokat fenyegeti. Az elmult 8-10 evben, a nemet es hamburgeres cegek jelenlete 7-8% csokkenest mutat… Regi tema, de en tovabbra sem hiszek a megeroszakolt gazdasagokban, mint peldaul Kina. Mas kultura, mas viszonyrendszerek.
Backtest és ami mögötte van