Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Mar varom a boszorkenypereket, a kovezest es nemzeti inkviziciot. Lesz a bekemeneten konyvdaralas, lipsi voodoo, soros kep kopkodese es Brusszel vakterkepen torteno eltuntetese, a reszvetel ingyenes, a beugro 3 db. nemzeti konzultacio kitoltese szemelyenkent, igy a “nem a szankciokra” lehet 100% feletti mutatoszam!
Tragikus tényleg, de amúgy jól csinálják, a saját szempontjukból. Ez kell a szavazóbázisuknak. Más kérdés, hogy nem hülyéknek lenni, igen fárasztó ebben az országban.
" - Gogolák elvtársnő, egy pillanatra! Ez egy új szoknya magán, igaz? - Új, Virág elvtárs. - Kurta. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!"
Varj meg egy fordulos jelre, magasabb aljrol mint az elozo ketto, igy harmadszorra az kell tornie az ellenallast. Igy jartam a pkn-nel, ma valszeg kitort.
,,Mutassanak valakit akire nem bizonyítom rá 5 percen belül h bűnös." Hullani fog még a forgács és bizony sokan áldozatul esnek majd a milyeink közül is. De hol van ez a mi nagy céljainkhoz!
Persze, hogy orulnek, ez nem kerdes! Hiszen: : "Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."
Kozben azon morfondirozom, hogy vajon Sziszit is viszik-e a hanyatlo Skandinaviaba, NATO csatlakozast vizsgalni? Szegenykem az anyanyelvet sem beszeli rendesen…
Regen az volt, de most mar nem annyira vonzo az ANY osztaleka. A MOL az alapitvanyi dolgok miatt csinos osztalekot kell, hogy fizessen, ezt gondolom. Idehaza nincs olyan papir, amit ne halozott volna be a politika, utolso mohikankent az Alteo tetszelgett, de azt is kozpontositottak:(
Ha már osztalék, akkor ANY. A kevés megbízható magyar papír egyike...a MOL annyira átitatott politikával, hogy nem lehet rá stabil papírként tekinteni szvsz.
Én év elején jöttem vissza. Ez az azóta bekövetkezett forint erősödés miatt nem is volt rossz. Viszont jelenleg csak az OTP-ben látok fantáziát, a többi egyelőre csak vegetál.
Nem merek semmit venni mert egyik nap felmaztan kettot le. Figyelem a lengyel rv-ket pkn tortenelmit jelentett penteken, vehetne az ember jo oszti van, erre vasarnap zarjak a baratsagot, ok nem jelent semmit, de a piac rezeg-remeg mindenre. Szóval inkabb partvonal és álompapír.
hát ha már a hosszú uborkaszezonban részvényekről nem tudunk beszélni, én totál partvonalon vagyok mindenben, kivéve hazafi otp részvényem, néha veszek egy kis eurot de ennyi.
“Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajtást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket. - Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán!”
Casual elvtárs! Ilyen nehéz időkben a szavak sokszor nem azt jelentik, amit az ember elsőre meghall. Mi tudatosan a nemzeti és független utat választottuk. Ezt a sajátos, az imperialista logikán oly sokszor túljáró, hazafias és nemzeti utat. És itt ezen van a hangsúly! Ne vesszünk el a részletekben, pláne nem most, amikor a fehérek újra támadásra készülnek. Mint a kígyó, olyan gyorsan kell most lecsapnunk, hogy elejét vegyük az ellenforradalmi szervezkedésnek. Ma 20:15-kor ezért nyújtjuk be a már csak nevében magyar, orvosi kamarát meggyengítő törvényjavaslatot. A helyzet egyre fokozódik, s lassan mindenkinek oldalt kell válasz tani. Ne hagyjon elvakítani az ellenség szirén hangja. Tarts velünk. Mert mi tudjuk, merjük, tesszük, azt ami a Haza érdeke. Elvtársi üdvözlettel: Stolz.
Akkor félreértés történt? Még sem szankciós az infláció, hanem mi "tudatosan" ezt az utat választottuk? Nem én mondom, hanem a vezér... Össze vagyok kicsit zavarodva, akkor most mi is a hivatalos irány?
Backtest és ami mögötte van