Egy órával ezelőtt, még beengedett. Akkor láttam is, hogy megemelték a darabszámot, de a tegnapi záró áron. Mondjuk így tetszett az egyenlegem.Azóta viszont azt írja ki, hogy hibás az oldal és mindegy mit csinálok, honnan próbálom elérni, mindig ezt írja ki.
Csak mérlegelek...itt is a split miatt van a nagy tolongás egyenlőre, de 150-180 simán elfogadható ár, nem azt mondom, csak anno volt egy levezetés hogy milyen üzletágban milyen profitot érnek el
Ha jól keresed, akkor igen. Ha PETI-t használsz, akkor az Instrumentumoknál a Globális és a Lokális szűrővel kell beillesztened a saját kiválasztottjaid közé. Tegnap éjjel Autowallis néven vettem be a listámba, most AUTW néven létom, és éppen 145 Ft-on áll, azaz a tegnapihoz viszonyítva 1160 lenne.
Törölt felhasználó2019. 02. 01. 09:09
Aki 140 alatt dobálta, az miért nem adta tegnap? :)
Mióta is negatív troll lettél, a meglátásaid sorra hibásak. Szerintem gondold át, hogy visszatérsz a régi normális énedhez. Vagy ahány nick annyi személyiség? ;)
Sajnos komoly. Az Erstétől már megszoktam, hogy komolytalan cég. Csak meg kell nézni a szokásos küzdéseiket a certijeikkel. Majd hétfőre meggyógyítják :)
AutoWallis