Felkeltettétek az érdeklődésem, mostantól kitüntetett figyelemmel követem a papírt, megyek is elolvasok mindent róla. Split meg itt van a kanyarban... érdekes lesz az tuti
Te itt!? :-) Most szólok, nem biztos, hogy a szuperexpresszre veszel itt jegyet! :-) Türelem! Nem véletlenül csinálják egy időben a splitet és a részvények bevezetését.. .. azért lesz mivel féken tartani az elszabadulni készülő lovakat és traktorokatt! De hajrá! :-)
A Kibocsátó BÉT-re bevezetett törzsrészvényeivel kapcsolatos események legfontosabb állomásai a következők:
a Jogelőd Törzsrészvényekkel történő utolsó BÉT kereskedési nap: 2019.01.31.;
a Jogutód Törzsrészvényekkel történő első BÉT kereskedési nap: 2019.02.01.;
a részvényfelosztás értéknapja: 2019.02.05.
Azon részvénytulajdonosok jogosultak a részvényfelosztás értéknapján az átalakított 12,5 forint névértékű Jogutód Törzsrészvényekre, akiknek 2019.02.04-én, a KELER Zrt. által meghatározott zárási időpontban 100 forint névértékű Jogelőd Törzsrészvény van nyilvántartva az értékpapírszámláján. Minden 1 db 100 forint névértékű Jogelőd Törzsrészvény helyébe 8 db 12,5 forint névértékű Jogutód Törzsrészvény kerül jóváírásra.
Én azt csodálom, hogy eddig nem jöttek. Mindenki gondoljon bele a jövőbe, tuti vezetés, nagy érték, bét 7. papír, és ehhez társulna 100 körüli árfolyam?
AutoWallis