Szerintem nyitoban vagy utána 10 percen belül felső limit aztánbegy csúnya visszaöntés réstöltésre, aztán kis fel, 170ig utána újabb le, mínuszba, 150ig nax 145, aztán több hullámban fel, és 3tol felső limit közelében vagy ott kiütve
egyidejűleg a zártkörű tőkeemelésben résztvevő személyek nem kívánnak a Tpt. szerintinyilvános értékesítésre vonatkozó ajánlatot tenni a bevezetendő törzsrészvényekre, így azokvonatkozásában nem kívánnak eladási megbízást adni.Ennek megfelelően a Nem Tőzsdei Részvények BÉT-re való bevezetése technikai jellegű.
Ebből a múlt héten elfogyott 8millió, van még 7 millió papír az meg holnap elfogy, és utána már csak azt lehet megvenni amit realizálnak, szóval érdekes, és érdekesen alakulhat:)
Biztos lesz,szerintem egesz heten,izgalmas napok jonnek. Gondolkodtam mar azon,hogy nem is kellene kovetnem, max 3 honap mulva ranezek majd. Persze ez nalam kivitelezhetetlen :-)
Egész hétvégén fostad a szót, betanultad rendesen a feldumalas.doc-t :D Az hogy hétvégén is legyen minden nap 100 hozzászólás, az a régi Opusos időket idézi fel nekem, ott is ez ment, ha kell ha nem írtak a fő feldumálók :D
A jovo het vizvalaszto lesz a folytatast illetoen. Szerdan mar latni fogjuk,hogy milyen ero lesz Valikaban. Tartom tovabbra is,hogy ez nem 1xx vagy 2xx arfolyamu reszveny lesz. Nagyon a tortenet elejen jarunk.
Nos átlag 3 napos rallyk szoktak lenni, utána jön a korrekció. 4ig-nél 3 nap up 3 nap pihi 3 nap up kb ez volt a recept. Ott 1 hónap alatt (Október- November) meg lett csinálva a 3x. Holnapra 1milliárd feletti forgalmat és emelkedést várok. Ha lesz leszúrás azt meg kell venni. Nyitóban lehet rémisztés, kíváncsian várom a holnapi napot! Good Luck mindenkinek.
27millio db -25% ami naluk van=20millio darab ebbol meg vonjuk le azt a mennyiseget amit befektetok tartanak. Szoval jo ha kereskedesben van kb 15millio darab.
Már kezd elegem lenni.... értsétek már meg, hogy technikai jellegű. Valójában nem kerül a piacra a 243 millió db. Marad a 27 millió, ami meg iszonyatosan kevés, ezért fog tovább emelkedni, alacsony a közkéz
Ez nem Nordtelekom de en befejeztem a Csabanak adott tovabbi infok kozleset mert nem latom ertelmet bemasolni. Mindenki azt gondol amit akar es oda rakja a penzet ahova szeretne.
Igazad is van! El is ajándékozom a lexikonokat mert egyrészt már fejemben az egész, másrészt ez a papír eladja saját magát :-) Egy ideig csak akkor fogok ide írni ha tényleg valami fontos közlendőm van(vége a szófosásnak :-) mert a papírban és a fórumban is számítok némi "csapkodásra". Inkább a kicsit nyugisabb read only üzemmódot választom. Öregszem nah... sajnos nem vagyok már kétéves :-)
Elvileg abból nem teritenek. A mostani 30 millióból 25% szintén az övék. Igy a 270 millióból durván 245 millió nem fog piacra kerülni. Legalább is 70%ig 5%onként kell jelenteni. Ha lemennének 70% alá az gáz mert utána 50%ig nem kell jelenteni. Lenne 20%pontnyi mozgásuk, játékterük mint a nordtelekomnál a beltávnak.
Meg mindig nem erted,hogy az a tulajdonosoknal marad. Egyelore a piacra azokbol semmi nem kerul. Most a kisreszvenyesi tulajdonosi szam emelese a fontos. A reszveny arazasanak az elejen jarunk. Kesobbiekben majd az intezmenyibefefektetok jonnek.
Most jelenleg ebből a papírból a BÉT-en van 27.147.520 db ez még ok. De febr.7.-én jön hozzá :A részvényfelosztás cégbírósági bejegyzését követően a Kibocsátó kezdeményezte a Nem Tőzsdei Részvények, azaz részvényfelosztást követően a 243.113.880 darab, HU0000164512 ISIN azonosítójú, 12,5,- Ft névértékű, névre szóló, dematerializált módon előállított törzsrészvények bevezetését a BÉT-re. 243 millió darab plusz ha rá jön a 27 millió darab,amit lehet nem kell hozzá adni. De már maga a 243 millió szerintem az nem kevés darabszám. Itt az egész BÉT jól fel lett hígítva,sok új cég több 100 milliós darabszámokkal! 27 millió darabbal jó lenne lehetne 10 ezer felett,de így lehet inkább kívülről nézem. Megvárom a 7.ét hogy a papírral mi történik mert az nem kevés darabszám lesz amit ide hoznak.
A lenyeg itt nincs mit felbeszelni ez nem salata reszveny. Nekem tuti infoim nincsenek max amiket az interneten talalok kozlemenyeket es cikkeket. Igen en hiszek ebben a cegcsoportban.
Mester! Értem én, hogy tréfálkozol itt de bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!? :-) Nem Te voltál véletlenül aki a Nordban 1000%-ig biztos, tuti infókkal rendelkeztél és felolvastad a büfiknek a feldumálók és feléneklők lexikonjának mind a 26 kötetét!? Ráadásul visszafelé is! :-) Feldumáló, Feléneklő! és Beültető! :-) és akkor EST csillagról még nem is beszéltem. Értsd meg kérlek, hogy nem mindenki lehet olyan értékalapú befektető mint te, nekünk halandóknak a "lufik" is megfelelnek:-)
Nyakunkon a hétfő így itt az ideje, hogy felenékeljük ! a következő dalt a lemezre :-) Ne foglalkozz a vádaskodókkal, annak ellenére sem, hogy valóban nagyon pörögsz :-) Te tudod a legjobban, hogy nem szoktam irreálisan magas célárakkal dobálózni felelőtlenül (Sőt! általában túl konzervatív vagyok ezen a területen ) és most sem fogok szakítani a hagyományaimmal. Amennyiben figyelembe vesszük a fundát, növekedési potenciált, osztalékot, részvény darabszámot , stb akkor nálam 1 ojró körüli a célár középtávon. Terrmészetesen a részvény darabszám még növekedhet de ez nem részvény nyomda mint ....... tudjuk mikre gondolok. Kötvény kibocssátás IS lesz mint a Wallis másik tőzsdei cégénél az ALTEO-nál. Itt lehet olvasni róla akit érdekel és eddig nem tudott róla: https://alteo.hu/befektetoknek/kotveny/ Ezeket a kötvényeket mindig túljegyzik a magán de legfőképpen az intézményi befektetők. Miért? Mert biztosak abban, hogy kamatostul a pénzükhöz jutnak mivel egy extrém tőkeerős vállalatcsoport áll a Wallis tőzsdei cégei mögött. Nem egy E-star történet nah...Pénteki kereskedésnél többször ráadtak a felső limiten várakozókra amit percek alatt "kihevert" a papír és ismét jött a sorban állás. Természetesen a forgalom egy részét a napizók tették ki de akik 155 forint felett vették azok többsége már ne napizni vette. Megjelent egy "kis" friss pénz a papírban, a nagyobb halak is színre lépték kis csúszásban ugyan de még nem megkésve :-) Feladat: Leszúrásokat megvenni oszt tartani. Örök igazság, hogy minél több papír van nálunk annál kevesebb van másnál(feldumálók lexinkonja 12. kötet:-). és, az olcsó papírok gyorsan fogynak" (középhaladó szint, 22. kötet:-) Úgy mint egy kapós koncert vagy foci meccs esetében. Aki nem vesz időben jegyet az foghatja a fejét bánatosan...utána kénytelen fénypénzért jegyet venni a "feketepiacon!":-)
Tényleg van benne ráció. Szerintem ha a többi érdekeltség is tőzsdére jön, azt másik cégben teszik meg. Jól mutatna autowallis, ingatlanwallis (propertywallis). Különálló csoportként. Elkülönítve, akár szit előnyöket kihasználva
A heten 220ft-250ft es ott varok majd visszatesztet. Meglatjuk a fiuk melyik kottabol jatszanak majd. Kesobbiekben 250ft felett lesz erdekes a tortenet. Hangsulyozom tegnap nagyon sok infot begyujtottem. Megneztem Wing gyorsjelenteseit is mert kozvetett modon erdekes lehet. Ez egy cegcsoport es jo tisztaban lenni a vagyonelemekkel es a mogottuk allo toke nagysagaval. Optimista vagyok es befekteteskent kezelem az itt elhelyezett penzem. A hozzaszolasaimban leirtakat pedig szakmai alapon hozom es hiszek ebben a tortenetben. Par honap mulva meglatjuk jol dontottem vagy sem.
Ki tudja mi lesz itt en mar a jovot talalgatom. Wallis Holding Nyrt Az esely siman adott,hogy kesobb ide lesz bepakolva minden. Az ingatlan uzlettol a Graboplastig stb....
Koszi en jol alszom :-) most az info gyujto hetvege van.Aztan kesobb mar nyugi lesz reszemrol.Kov lepes az arfolyam elemzese lesz,jovo hetvegen :-) Jovo het izgalmas lesz,mivel egyre tobben felebrednek.
Feel, NYUGI, hétvége van :D Aludtál már, vagy folyamatosan tolod? :DD Megvár az új kedvenc, hétfőig gyűjtsd össze az infókat, amik még kimaradtak (sic!) és egyszerre tedd be LOL Jó pihenést!
https://wing.hu/ During its almost 20 years of operation to date, the company has carried out Hungarian real estate investments totalling more than Eur 500 million in value, and its real estate project portfolio spans a total area of some 800 000 sq m.
AutoWallis