Most 7.-én 15 milliárd tökeemelés lesz??? Most még ezt hígítani fogják az szép lesz,mennyire fog lemenni az árfolyam???? Hogy mindig vannak ezen a BÉT-en meglepetések. Miért lenne ez 4 IG mikor abból 18 millió db van a tőzsdén ebből meg lesz egy kazallal?
Persze,hogy tartják full tőkével,amit sosem adnak el,de valahogy a Wallisba is be tudtak szállni. :) Tudod ez olyan,mint amikor Dolph Lundgren állandóan tüzel az akciófilmekben,de sosem tölt újra. :))
Velemenyem szerint a kereskedes 3 szakaszbol (hullambol) fog allni.Aprilis vegeig gondolom a premium kategoriaba kerules idopontjara. 1-hullam 200ft-ig itt szallnak ki azok akik csak egy gyors spekara szalltak be. 2-hullam 300ft-ig itt azok akik nem biznak a tovabbi emekjedesben. 3-hullam 500ft-.....ok a befektetok.
Kiszamolod nekem hogy szakadt el ez a valós fundatol? ;) Fuzio utan jók lehetnek az mlek, de előtte addig más papírok lesznek jók mint ahogy a mellékelt ábra mutatja. Mindenki arra szavaz a pénzével amiben hisz ;)
Eddig 1:1 a bejött és nem bejött split-k aránya, Konzum - 4ig Itt még nem eldőlt, ennyit a Konzum is emelkedett anno.
A valós fundától már ez a papír is elszakadt, Ott1 feelinges. Ugyanúgy ebben is jön a részvénykibocsátás. De ahogy látom feketeöves feldumálás megy ebben is, ott is megvolt a venni venni venni duma :-) Szóval nekem azért nem egyértelmű. trump is addig sírt míg nem vett, jó kis tàrsaság verődött itt is össze :-) Most inkább az ML-k felé kanyarodok vissza, szerintem jók lesznek a fúzió után már. Az Appeninn már így is megy, a Konzum, Opus meg talán éledezik.
Kivanom,hogy hetfon te is legyel lelkes es udvozolhessunk ebben a jo kis csapatban. Ne feledd Ott 40ft-rol ment 300ft fole. Itt adtak egy moderalt diszkont beszallasi lehetoseget 136 ft-tol a kisbufiknek. Szoval a tortenet elejen jarunk es kisbefektetoi letszam novelese a cel. Hajra
Valamelyik nap belefutottam egy 149oldalas irományba ami épp arról szólt, hogy bemutatta a céget, a tőkeemelés apropóján. Mert habár nem prémium, de a tőkeemelés mértéke miatt kötelező volt a prezentáció kibocsátása. vsz nem lesz már másik. (arra gondoltam, ne legyen felesleges csalódás) https://www.bet.hu/newkibdata/128149544/AutoWallis__Altera__osszevont_tajekoztato_engedelyes.pdf
Az AutoWallis -korábban Altera- igazgatósága tavaly április 26-án döntött a cég alaptőkéjének felemelése mellett, amelynek keretében a társaság alaptőkéje 344,344 millió forintról 3,383 milliárd forintra emelkedik. A társaság az új részvények február 7- bevezetésévez kapcsolódóan mutatja be a csoport felépítését, működését és terveit.
Köszönjük! De meg sem várom a hétfő reggelt elsütök most is valami felbeszélő dumát . Így is marad elég jó hír hétfőre is:-) EST bevétele nulla de ezt stabilan tudja hozni. Elképzelhetó talán némi visszaesés :-) AutoWallis 2019-es bevétele úgy kb 80-90 milliárd lesz(akivik nélkül) mivel csak az új autó szegmens most januárban 9.2%-al nőtt a tavalyi rekord év után is, és ez csak a Wallis új autó üzletága. Szolgáltatásokból,stb származó bevétel hasonlóképpen fog nőni, sőt! Mai hír: "Az új személyautók eladása 9,2 százalékkal nőtt Magyarországon januárban az előző év azonos időszakához képest, a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma 9714-re emelkedet". és bizonyos márkák esetén nem csak Magyarországon értékesítenek új autót. Használtautó piacon is nyomulni fognak de ezt a történetet csak hétfőn reggel fejtem ki bővebben , Vagy csak kedden :-) Most befejezem mert ha így folytatom akkor még a havi 400 órás túlóra keretből is kifutok és ki fizeti azt meg nekem!? :-)
Megyöztél. 8000db nem tétel. 500ig nem adom. Lássuk esztike vagy valika lesz előbb 500. Esztike mellett 25ször több érvem van, de valija esetén sem lennék szomorú :)
Erre a cégcsoportra, ami most itt van 350ft-ot/rv mondok, azzal kb 100milliárdra értékelem a céget, ami a jelenlegi fundamentummal + most ismert növekedési tervekkel alá is van támasztva.
Én mély tisztelettel összegzem a péntek esti kampány gondolataimat.Valika az új 4ig!Hétfőn reggel feldumáló vezetőségi értekezlet. Jó hétvégét: Mohandas Karamchand Propa-Gandhi
Olvasgattam amit írtatok, átnyálaztam a cikkeket amiket beraktatok és megmondom őszintén nálam ki is jött, hogy ez 500 lesz, mégpedig holnap. Az h van limit, meg h szombat lesz nem érdekel, a papír ezen akadályokon is átlép. :D
Jelen pillanatban nem tudjuk azt,hogy mi a sok.Errol beszeltem ma tobbszor is egyszeruen nem tudjuk bearazni. Amennyiben azt akartak volna,hogy pl 4000ft legyen a split elotti arfolyam akkor ott lett volna. Viszont en ugy gondolom mint az elozoekben leirtam egy nagyon kedvezo split utani arfolyamot lathattunk. Miert is? Kellenek a kisbufik a reszvenyesek szamanak novelese. Kell a forgalom a likviditas novekedese. Szoval en hiszem,hogy ez meg csak az emelkedes kezdete es a tulajdonosi kor majd behuzza azt a vonalat ahol az arfolyamnak megalljt parancsol.
Sokat ment split miatt, ezért nem vettem. Ma 120 alatt vártam. 140 többszöri tesztelése majd 150 újbóli elérése győzött meg. De van még zsé, hétfőn várom a csapkodást, -10%, -15% vétel aztán nap végén újra felső limit. Abban biztos vagyok hogy délután 3 előtt nem fog kiakadni
Altera topikban regebben konzultaltak az arfolyamrol es szakmai alapon nagyon tajekozott volt a forumozo.Neztem is,hogy lehet cegen beluli vagy csak tobbet tud mint az atlag es ott hangzott el,hogy ez egy 5000ft papir,split elotti arfolyam. Az mostani arfolyamon 625ft.
Egyebkent en itt a kezdetet a split utani elso naptol szamolom az pedig 136ft-nal kezdodik. Szoval lesz benne ero a tovabbi emelkedeshez,elotte tudatosan moderaltak vegig kb 900ft koruli arfolyamra. Kedvezo es vonzo arfolyamot akartak split utanra mert tudtak,hogy kell a forgalom es teret engednek a kisbufik beszallasanak is.Intezmenyieknek maskeppen lesz lebonyolitva a beszallas. Siman mehet innen meg 300ft-400ft-500ft ra es mint mondtam nem tudjuk,hogy hol mondhato majd el az,hogy esetleg tularazott lesz. Majd Aprilis utan jonnek az elemzesek es celarfolyamok a 2018-as eredmenyeket latva es az idei evre meghirdetett tervek utan.
Itt nehany dolgot latok jelenleg az arfolyammal kapcsolatban. 1-mivel keves a kozkez es lathattuk az utobbi idoben,hogy a brokik szepen megtudjak jaratni az ilyen papirokat.Ezert elkepzelhetonek tartok egy nagyobb emelkedest. 2-Egyelore csak talalgatunk es nem tudjuk bearazni a reszvenyt mert hatalmas novekedes elott all,egy brutal tokeereos tulajdonosi hatterrel. 3-A tulajdonosok tudjak,hogy milyen arfolyamot szeretnenek a premium kategoriaba kerules elott es a cegcsoport eredmenyeivel is tisztaban vannak.Ez az arfolyam lehet a mostani tobbszorose is es lehet teljesen realis ertek fundaval alatamasztva.Mint emlitettem mi nem tudjuk mennyit is er a cegcsoport...... Szoval mi itt vagyunk es bizalmat adtunk egy olyan cegcsoportnak akik mar tobbszorosen bizonyitottak az elmult 25 ev soran.
igen...és mint mindig most is a meddig a kérdés...és mindig ez a nehéz kérdés...és a tőzsdén eladó is mindig lesz...persze és vevő is hisz különben nem mozogna a folyam az árfolyam...
AutoWallis