Dehogyis forró.. ez csak a szabványos 25k-s öntés volt a könyvre. Zárókötésnek elég érdekes. Szerintem picit pislogtak a "vevők" akik kaptak belőle, pedig semmi meglepő nem volt benne. Nyilván okkal történt ez is, ahogy az eddigiek és az ezután következők történnek. Karban kell tartani az árfolyamot.
Szerintem nagyvonalú ajánlat, illik Bajnai szellemiségéhez. Csak gondolj bele: a WireC jelenlegi hatvan centes áráról indulva simán benne van egy több 100X potenciál. Sőt, ha beesik húsz cent környékére (amennyit valójában érhet), az mindjárt 3X több 100X. Akkor az AW-nál is már 1:1 váltják majd az AW rv-t WireC-re.
Ez egy relax topik. :-) A kritika nélküli és következetes felbeszélésre ott az arra dedikált Nyrt+ topic. Egyébként a pletykák szerint rv-swap akció indul az AW-nál jövő héten. Három alig használt AW papírért kaphatnak a szerencsések egy WireC papírt. A tranzakció irreverzibilis. :-)
Egyébként a PF fölvázolhatná, hogy a 30 kereskedési nap átlagforgalma hogyan jött ki 21milla+-ra. Összeadták a forgalmakat és a kapott értéket elosztották 1-el? A valós átlag napi 31k papír, cirka két és félmilla fitying, számításaim szerint. Ezért a látványos kozmetikázásért a PF kap valami ellenszolgáltatást?
Engem sem károsított meg a cég, mert még nem realizáltam a bukómat. De (egy hülye példával élve) ha egy óvóbácsiról kiderül hogy gyakorló pedofíl, óvoda helyett sokkal szivesebben látnám lámpavason.
Az ovisok kicsi csipával a szemükben katyusának vélik a pukit XD Na majd egyszer ha felnőnek ,akkor talán megismerkedhetnek a haderő különböző fegyverzeteivel ,de csak látogató szinten :-)) Hatótáv wallisz módra 266/52 XDDD
tudom hogy mit vettem, csak kíváncsi voltam a véleményére :) szerintem rövidre/középre jó lesz. Így szép a tőzsde, másként gondolkodunk. Hozzá kell tenni, hogy engem nem károsított meg a cég, így más szemmel tekintek rá.
Ez csak költői kérdés volt ,igaz :-) A nagy elánnal ,kamu adatokkal 70 (vetített )vs 65 mrd első körben , ádámosi buli , illikvid kereskedés , lapítás mint x.r a fűben etc. etc.. nem kell ezt magyarázni. Ez a 1-2 ftos ide-oda olyan mint a benzinár ,senkit nem érdekel . Akinek ez a papír a perspektíva ,annak is kell kereskedni ,mert csipke-rozika csak a walliszoviban jó feldumálásra . De adót realizálni ismét jó lesz ! XDDD
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, mondaná ma is csermanek Jani bácsi. Szintet léptettek a strómannal, 25k-s adagonként érkezik az öntés, ma már a másodikon is túl vagyunk. Érthető is a dolog, nem engedhetik az emelkedést, hiszen még mindig jelentős összeg lapul a könyvben realizálatlan veszteség formájában, ami egy kitöréssel és az eddig bukóban ücsörgő befektetők pánikszerű kiszállásával rohamosan foszlana szét a semmibe. Veres úr egész életében bánná.
BIG HIT (dél korea ) = autowallisz Tőzsdei lehúzás ,kamu feldumálás ,szakadó árfoslyam etc ..etc.. Igen, kitör mint a vihar a biliben XD Annyi beragadt rves 100 feletti borítása is hosszú ideig eltart majd . Wallisz = kuka
A cég figyel a részletekre. A stróman, aki tegnap a 20k-s pakkot a könyvre borította, ma reggel vett egy 20k-s pakkot. Bár azt nem egészen értem hogy a harminc kereskedési nap átlagforgalma hogyan jön ki 17 milla+-ra.. az több mint 200k papír naponta. Nekem kisebb forgalmak rémlenek, de majd ránézek.
Gondolta volna vki ,hogy egy kávé ára így berázza a stabil lábakon álló walliszt:-))) Rögtön rogyadozik ,pedig a hit is itt van ,de az is kevés! Wallisz bejáraton a felirat : KI ITT BELÉPSZ ,HAGYJ FEL MINDEN REMÉNNYEL XD
A soron következő, közgyűlésnek nevezett kabaré lesz rendkívül érdekes. Megkérdezik majd a tisztelt megjelenteket, hogy valóban kívánnak-e szavazati jogukkal élni, függetlenül attól hogy a döntések már megszülettek, le is lettek jegyzőkönyvezve és az ezt tartalmazó közlemény is készen van már, hiszen minden döntési jog a többségi tulajdonos kezében van és marad.. De nézzük a mai napot. Nagyon érdekes a könyv. 84ft az indi.
..csak három minusz??.. :-) Az AutoWaczak rendületlen híveitől és tapsolókórusától többet vártam. Csányi Sanyi bácsi 2015-ös villányi Merlot-ja viszont megdöbbentően zamatos, gyümölcsös jegyekkel rendelkező, bármikor fogyasztható, első osztályú vörösbor, a tapsolókórusnak is ajánlom szives figyelmébe. :-)
A cég vezetését nem igazán izgatja a rv árfolyama. A cég tökéletesen függetlenül ettől különösebb gond nélkül működik. Nem is igazán érdekük, hogy az árfolyam ide-oda ugráljon. A közkézhányad olyan jelentéktelen hogy egy felvásárlási kisérletet is mosolyogva akadályoznának meg bármikor. Nem is volt reális cél a komolyabb közkézhányad elérése, teljesen megfelelt a tulajdonosnak az a néhány milliárd forint profit, amit a tavaly beültetett majd porba alázott befektetők realizáltak veszteségként. Pump & dump, legitim formában, a BÉT prémium kategóriájában. A 360 napos átlagár egyébként 88.13ft, vagyis ma is diszkont áron forogtak a papírok. Lehet hogy ez már a jó beszálló szintje és nem fog lejjebb menni.
Egyértelmű üzenet. Ormosy őfőméltósága világosan felvázolta a legutóbbi interjúban, hogy a covid-helyzet ellenére és a várakozásokkal ellentétben a cég dinamikusan fejlődik, gyakorlatilag minden a terveknek megfelelően halad, igéretes és jövedelmező bővítéseket hajtottak végre. A részvény árfolyamáról a törvényi kötelmek miatt és személyes diszkréciója okán nem nyilatkozott. Az a mellékkörülmény, hogy a közkézhányadot adó cégen kívüli befektetők pozíciói milyen veszteséget mutatnak, az ezen befektetők magánügye és ebben minden felelősség a befektetőké. Eddig is világos volt, hogy egy cég akkor lép tőzsdére, ha külső tőkét szeretne bevonni a működéséhez, ami az AW tavalyi IPO-jával nagyszerűen sikerült.
Wallisz szakértők azt mondják ,még most jóárúsítva van . De miért nem kella kutyának sem ? :-)) Vagy hírre adni ,úgy sem kell ez senkinek XD Akkor az irány a szokott módon : walliszhír és szakad az árfolyam ( törvényszerüség ,magyarán wallist-hatás). Csodaszar-vas(vas helyett inkább wallisz) Vétel van ,téteket kérjük megtenni :-) Balkáni konföderáció is referencia XD
"Amennyiben a közgyűlésen részt venni kívánó részvényesek és egyéb személyek együttes létszáma meghaladná a közgyűlés megtartása idején hatályos járványügyi korlátozások szerint létszámot, a közgyűlés nem kerül megtartásra." Maximalizált létszám : 10 fő :-)))))))
A tartalékos haderőnek ki kell tárazni a tartalékokat ,ha a 7x es szintet meg akarják tartani novemberre . December meg igen csúnya lesz , mivel adó optimalizálás és a wallisz ebben a legjobb . Lehet megint 52 is.
84? :-) kellemes szint. Ha ez az én átlagom lenne, már nem lenne AW átlagom. Egyébként jelenleg 135ft+spread. Ami a nyugodtságot illeti, ebben a vírushisztis évben nincs miről beszélni. Talán fullkp-ban lehet nyugodtan hátra dőlni, de azzal nem keres az ember csak a bukó esélyét csökkenti.
...bár a tömény szesz+ hit az kevés lesz ,meg marketinges szöveg hogy a hiteltelen wallisz ( mellébeszéd és lopás, siklasztás) megmozduljon. A remény hal meg utójára . a
Gondolod ha nem lenne Aw-m akkor is ide járnék relaxálni? Másfél éve pénzt raktam a cégbe, mert akkor elhittem a sikersztorit és a hype-hullám után belevettem. Azóta csak gyengült a papír, forgalom nulla, vételi erő nincs, csak homályos hírek és csodavárás. Pump & dump, amit egyébként civilizált országokban kőkeményen büntetnek. Ez egyben erkölcsi bizonyítvány a BÉTről is. Nem is az a gond hogy bukóban ülök, volt már szar pozim Orange papírban is, de ott akkora osztalékot vágtak hozzám hogy a bukó harmadát fedezte.. és egy kis türelemmel nullában ki tudtam szállni mert volt értelmezhető forgalom és mozgás. Egyébként tényleg relaxálni járok a topikba, más értelme nincs. Az Nyrt+ topikba nem járok relaxálni mert azt a csapos nem szereti.
én se értem a folyamatos szitkozódást, más is írogat ebbe a topikba hasonlókat, vagy az szintén ő lesz egy másik klón nevével. Vagy tényleg sokat bukott vele vagy rá van állítva a Wallisra, hogy öntse a mocskot, hogy elbizonytalanítson mindenkit vagy szimplán hülye és más kára neki az élvezet Sosem fog kiderülni. Hagyni kell a homokozójában fetrengeni, ennyit lehet tenni.
Nna.Méghogy 83ft, nehogy már itt zárjunk?! A 83 egy hülye szám, egyébként is a 121-nek számmisztikailag valami zavaros jelentése van: 121
- Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is
tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba
az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a
hitben! Bullshit. Ezért záróban leküldtem 82 ft-ra ezzel a 4 (négy) fecnivel. A 125 mégiscsak egy komolyabb érték: az ezer nyolcadrésze. Kellemes 7VGt mindenkinek.
Az AutoWaczaknál már meg is kezdődött a hosszú hétvége, a mai napon kereskedési szünnapot és általános lazítást engedélyezett a tulajdonos, Veres Tibor. Sajtóértesülések szerint fontolgatja korengedményes nyugdíjba vonulását is, miután sikeresen kivezette cégét a BÉT-ről.
Vicces kedvében lehetett a mai "nyitó" trader.. Minden mindegy jeligére vásárolt 3k darabot, 11:11:11kor. Ez bizonyára a borzalmas erejű kitörés előszele lehet. Néhány komolyabb nyugati intézményi befektetőnél az egérnyíl már a 'buy' gomb fölött áll. (1)előre még kivárnak. Várják hogy Ormossy megborotválkozzon.
Óó.. O1x is megemlítette kedves papírunk gazdatestét? Nagyszerű. Akkor ma leget hogy be fog nézni 80 forint alá. :-) Egyébként a szó legszorosabb értelmében nincs itt semmi látnivaló, elég is lesz mára ez az egy kötés. A volumen már majdnem eléri az egyszázezer forintot, kedvenc piaci kofám cirka ekkora értékű burgonyát ad el egy közepesen szar napján.
A pohos vajda kedvence a tolvajrefenciás walliszf@s. Na gyerünk vételre but(zd)ít a vezír ,ha azt mondja ,úgy lesz XDD Lelkesebben wallisznyögőkórísták buxa ne maradjon...... hehehe Önkéntes beszolgáltatás ,padlásseprés :-))
AutoWallis