Feladtam postán az ajándék kispárnát a kerítéshez. Mivel a Magyar Posta nem túl gyors így küldtem mellé egy csomag 100as zsepit is, mert lehet 200 fölött leszünk mire megkapod ;)
Ezt mondtam. 5 nap alatt meg tud fordulni a teljes közkéz ilyen érdeklődés mellett. Csakhogy a teljes közkéz nagy része nem eladó. Hogy mi fog következni ebből, azt mindenkinek a fantáziájára vagy az emlékeire bízom ;)
Egyebkent csak nezzetek vissza au Altera story szepen felhuztak majd jott a split es utana megint felhuztak 950ft koruli arfolyamra. Aztan jott a Wallis 3 honapik kovettem a koteseket. Szepen szedtek ossze papirokat 900ft korul.Aztan jott a split itt is 1090ft-on. Most pedig jon az elozo forgatokony split utan felhuzas arfolyam beallitasa 3x 4x 5x
Nagyon kicsi a közkéz. Tegnap és ma a közkéz harmada megfordult a papírban. A Wallis pedig egy normális piaci alapon működő cég és nem fog piacin adni. Ezek alapján borítékolható a tartós emelkedés a jövőre nézve is :)
Szépen megfogták az öntést az már biztos. Ha én broki lennék(nem vagyok:-) akkor jól kipucolnám a 140-150 közötti szintet. Már ha lenne mivel :-) Meglátjuk mennyire próbálkoznak. Időnk van, polcon elfér.
Ha figyelitek ahogy van egy nagyobb borítás,és már kezdenék lenyomni az árfolyamot,azonnal aláállnak több száz k-s pakkokkal,mintha üzennének,hogy ne próbálkozzon senki,az árfolyam nem mehet egy bizonyos szint alá.
Nyugi kicsit hutik az indikatorokat. Az emelkedes elejen tartunk lesznek benne szep hullamok. Szepen megvarom a premium kategoria bejelentes idopontjat. Nem ezen a szinten lesz az arfolyam innen 3x min.
ha rám gondolsz, én is elő vagyok rá fizetve, csak erre a papírra most csak reál és legjobb eladó legjobb vevő látszik, könyv nem, többi papírra látom... Erste szokott ilyet átállásokkor, Konzum splitnél is ez volt.
AutoWallis